Skippaa työhakemus – Tule keittiötyön walk in -rekryyn 24.1.

Töihin suurkeittiöön?

Moni on kiinnostunut keittiöalan töistä, mutta omaan elämäntilanteeseen sopisi työ arkisin ja päivätyönä. Seuren kautta voit työskennellä joustavasti ja osa-aikaisesti oman aikataulusi mukaan.

Kävele sisään kysymään työtä!

Työn saaminen ei ole nyt CV:n hienoudesta kiinni. Tule Seuren keittötyön walk in -rekryyn torstaina 24.1.2019. klo 13.00–15.00. Tilaisuuden alkuun ei tarvitse tähdätä.

Työhakemusta sinun ei tarvitse tehdä. Riittää, että tulet paikalle!

Etsimme uusia osaajia:

  • Astiahuoltajia
  • Ruokapalvelutyöntekijöitä
  • Ruokapalveluvastaavia
  • Kokkeja

Haemme työntekijöitä laajasti, kokeneista konkareista alalla aloitteleviin. Olet suurkeittiöalasta kiinnostunut, 18 vuotta täyttänyt ja sinulla on hygieniapassi ja mahdollisuus työskennellä kevään aikana joustavasti useampana päivänä viikossa.

Arvostamme lyhyttäkin työkokemusta keittiöalalta. Tärkeintä on kiinnostus ja avoin mieli!

Walk In -rekryssä voit saapua Seureen, kuulla työpaikoistamme ja esitellä itsesi rekrytoijillemme – Ilman työhakemuksen kirjoittamista. Varaudu ottamalla mukaasi CV.

Tarjolla runsaasti työmahdollisuuksia

Seuressa keittiöalan työntekijät työskentelevät kouluissa, päiväkodeissa, sairaaloissa, palvelutaloissa sekä henkilöstöravintoloissa Espoossa ja Helsingissä. Suurin osa työstä on yhden tai kahden päivän mittaisia keikkatöitä, joista voit itse valita mieleisesi. Lisäksi tarjoamme pidempiä työsuhteita. Tutustu tästä erilaisiin tapoihin työskennellä Seuressa.

Keittiöalan työvuoromme sijoittuvat pääosin arkipäiviin klo 7.00–16.00 väliselle ajalle.

Maksamme kilpailukykyistä palkkaa: Astiahuoltajan peruspalkka on 11,11 €/t, ruokapalvelutyöntekijän 11,64 €/t, ruokapalveluvastaavan 12,14 €/h ja kokin 13,16 €/h. Palkan lisäksi maksamme työkokemukseen perustuvan kokemuslisän sekä aina 9–14 % lomakorvausta työkokemuksen mukaan.

Mitä: Kävele sisään -rekrytointitilaisuus, jossa etsimme uusia työntekijöitä toimimaan astiahuoltajina, ruokapalvelutyöntekijöinä, ruokapalveluvastaavina ja kokkeina.

Missä: Seuren toimistolla Sörnäisissä osoitteessa Käenkuja 1 B, Helsinki

Milloin: Torstaina 24.1.2019 aikavälillä klo 13–15.

Kiinnostuitko? Tule paikalle ja ota ystäväsi mukaan!