Sote-alan vuokratyön tarve poikkeuksellisesti laskenut, osa hauistamme tauolle

Kevään aikana sosiaali- ja terveydenhuollon reagointi korona-viruksen aiheuttamaan poikkeustilaan on johtanut tilanteeseen, jossa sote-alan vuokratyöntekijöiden tarve on laskenut voimakkaasti. Tässä poikkeuksellisessa tilanteessa Seure sulkee lähihoitajien ja sairaanhoitajien keikkatyöhaut perusterveydenhuoltoon.  

Tällä hetkellä haemme uusia sote-alan työntekijöitä Helsingin kotihoitoon, HUSLabin kohteisiin sekä HUS Porvooseen. Lisäksi Helsingin kaupungin sote-kesätöiden haut jatkuvat kesäkuun loppuun.  

Hakujen siirtyessä tauolle keskitymme nykyisten työntekijöidemme palveluun ja turvaamme asiakkaiden työntekijätarpeen Seuressa jo työskentelevien työpanoksella. 

Seuraa työtarjontaamme ja ilmoita kiinnostuksestasi 

Seuraamme tiiviisti asiakkaidemme työntekijätarpeita ja avaamme sote-alan hakuja tarpeen taas kasvaessa. Työtarjontaamme voi seurata seure.fi:ssä. Halutessaan kiinnostuneet voivat asettaa itselleen automaattisen hakuvahdin, ja otamme tietonsa antaneisiin yhteyttä hakujen taas avautuessa.  

Tiedotamme hakujen keskeytymisestä hakijoille 

Ennen rekrytointien sulkeutumista saapuneet hakemukset käsittelemme päätökseen ja olemme hakijoihin yhteydessä. 

Seure

Seure

Seure on kunta-alan henkilöstöosaaja. Tehtävämme on turvata asiakkaidemme henkilöstön saatavuus. Työntekijöillemme tarjoamme monipuolisia ja joustavia työmahdollisuuksia.