Sote-alan osaaja, tervetuloa Helsingin kesärekryyn Altaan reunalle 5.3.!

Kiinnostaako kesä Stadissa? Lähihoitaja, sairaanhoitaja, terveydenhoitaja tai alan opiskelija, tervetuloa kuulemaan Helsingin kaupungin sote-kesätöiden tarjonnasta Allas Sea Pool- merikylpylään Helsinkiin torstaina 5.3. klo 13-16!

Runsaasta tarjonnasta voit toivoa osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan sopivaa työkohdetta. Kesätyökohteita on tarjolla ympäri Helsinkiä Helsingin sairaalan, kotihoidon, seniorikeskusten, psykiatrisen sairaanhoidon, terveysasemien sekä vammaispalveluiden toiminnoissa.

Helsingin kaupungin sote-kesäduunin lisäksi tarjoamme kattavan perehdytyksen, työyhteisön tuen sekä mahdollisuuden kehittyä hoitajana ja oppia uutta. Räätälöimme sinulle sopivan työsuhteen. Halutessasi voit myös jatkaa työskentelyä syksyllä ja pidempäänkin. Tule kuulemaan lisää kohteista ja eri työmahdollisuuksista!

Tilaisuudessa on mahdollisuus päästä suoraan työhaastatteluun. Jos haluat haastatteluun, valmistauduthan tapahtumaan ottamalla mukaasi:

  • henkilöllisyystodistus
  • työ- ja tutkintotodistukset
  • Jos olet opiskelija: opintosuoritusote ja läsnäolotodistus

Tarjoamme tilaisuudessa pientä purtavaa. Kaikki haastateltavat saavat uimalipun Allas Sea Pooliin. Uimalippu on voimassa 12 kk.

Ilmoittaudu ennakkoon tai pyydä, että sinuun otetaan yhteyttä Helsingin kaupungin sote-kesätöihin liittyen.

Tulethan 5.3. klo 13–16 silloin, kun sinulle sopii! Ennakkoilmoittautuminen ei ole pakollista. Ennakkoon ilmoittautuneet saavat pienen yllätyksen.

Haku on auki, voit hakea työtä myös heti!

Tapahtuma on tarkoitettu kesän pidemmistä työsuhteista kiinnostuneille. Työsuhteet ovat kestoltaan 1-5 kk mittaisia sijaisuuksia. Jos olet kiinnostunut keikkatöistä, järjestämme erillisen tapahtuman kesän jälkeen. Keikkatöihin voi hakea koko ajan sivuillamme.


Mitä: Helsingin kaupungin sote-alan kesätyöpaikkojen rekrytointitilaisuus

Kenelle: Sairaanhoitajille, lähihoitajille, terveydenhoitajille ja alan opiskelijoille.

Missä: Allas Sea Pool merikylpylä, Katajanokanlaituri 2a, Helsinki

Milloin: torstaina 5.3. klo 13-16. Tapahtuma Facebookissa

Lisätietoja: Lue lisää Helsingin terveydenhuoltoalan kesätyöpaikoista.