Kolme ihmistä sinisellä taustalla

Tapaa Seure Länsi-Uudellamaalla!

Hyvinvointialueiden aloittaessa 1.1.2023 Seuresta tuli Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen sote-keikkatöiden palveluntarjoaja. Tule tapaamaan meitä paikkakunnallasi, niin kerromme työmahdollisuuksistamme.

Kiinnostavatko Seuren työpaikat? Oletko Seuren uusi työntekijä ja kaipaat lisätietoja?

Seure järjestää työnantajainfoja Länsi-Uudellamaalla maaliskuussa ja huhtikuussa. Uusilla työntekijöillä ja keikkatöistä sekä määräaikaisista töistä kiinnostuneilla on nyt mahdollisuus tavata Seuren asiantuntijoita omalla alueellaan.

Seuren tapaat:

  • Ti 28.3. klo. 10–14 Kirjasto Fyyri, Kirkkonummi
  • Ma 3.4. klo. 10-14 Lohjan pääkirjasto, Lohja
  • Ke 7.6. klo 10-13 Tammisaaren kirjasto, Tammisaari

Lisäämme tapahtuma-aikoja niiden varmistuessa!

Tule Seuren pisteelle tapaamaan rekrytointiasiantuntijoitamme ja kertomaan, minkälaiset tehtävät sinua kiinnostavat.

Seuressa jo aloittaneiden työntekijöiden toivomme tulevan kertomaan, miten työt Seuren kautta ovat lähteneet käyntiin ja miten voisimme vielä parantaa toimintaamme.

Kutsumme sinut keskustelemaan ja kysymään esimerkiksi:

  • Työskentelymahdollisuuksista Seurella
  • Seurelle hakemisesta ja hakemusten tilanteesta
  • OmaSeure-mobiilisovelluksen käytöstä
  • Työvuorojen varaamisesta
  • Palkka-asioista

Tervetuloa!

Haemme ja työllistämme runsaasti osaajia Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen tehtäviin. Tarjoamme keikkatöitä juuri omaan elämäntilanteeseen sopivasti, sekä kk-palkkaisia työsuhteita. Haemme erityisesti lähihoitajia, sairaanhoitajia ja alan opiskelijoita, sekä ruokapalvelun ja laitoshuollon ammattilaisia.

Tarjoamme töitä erityisesti ikäihmisten palveluissa: Kotihoidon tehtävissä, erilaisissa palveluasumisen ja hoivakotien kohteissa sekä sairaaloiden vuodeosastoilla.

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueella löydät avoimia työpaikkoja Vihdissä, Siuntiossa, Inkoossa, Espoossa, Kauniaisissa, Karkkilassa, Lohjalla, Raaseporissa, Hangossa ja Kirkkonummella.

Seuren kautta työskentelemällä voit valita Uudenmaan laajimmasta keikkavalikoimasta ja aidosti itse valita paljonko, missä ja milloin työskentelet. Lue Seuresta työnantajana lisää.

Tilaa Seuren uutiskirje, niin saat noin kerran kuukaudessa tietoa valitsemiltasi aloilta sekä uusimmat työpaikkailmoituksemme.

Seure

Seure

Seure on kunta-alan henkilöstöosaaja. Tehtävämme on turvata asiakkaidemme henkilöstön saatavuus. Työntekijöillemme tarjoamme monipuolisia ja joustavia työmahdollisuuksia.