Tervetuloa Seuren Sote-rekryyn tiistaina 28.11.!

Kiinnostavatko uudet sote-alan tehtävät? Haluatko työn, joka sopii sinun kuvioihisi? Tule vierailemaan Seuren Sote-rekryyn toimistollemme Sörnäisiin, täältä saatat löytää seuraavan työpaikkasi!

Mitä: Tapaa Seuren sote-rekrytoijia, kerromme sinulle uramahdollisuuksistasi!

Missä: Seuren toimistolla, Käenkuja 1B, 1. krs.

Milloin: Tiistaina 28.11. klo 10-16

Kerromme sinulle Seuren työtarjonnasta, työskentelystä ja Seureen hakemisesta. Vastaamme kysymyksiisi ja näytämme, miten sote-alan pikahaku toimii.

Paikan päällä myös suklaatarjoilu ja mukaan viemisiksi voit napata heijastimen pimeneviin iltoihin!

Seure tarjoaa työtä ihmisille, joilla on elämä

Seuren kautta työskentelemällä voit rakentaa itsellesi työn, joka sopii juuri sinun elämäntilanteeseesi. Voit valita määräaikaisen työn tai keikkailla juuri silloin ja juuri sen verran, kun sinulle itsellesi sopii.

Töitä on laajasti tarjolla pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla, myös tulevaisuudessa.

Työllistämme eri tehtäviin esimerkiksi lähihoitajia, sairaanhoitajia ja alan opiskelijoita. Lisäksi voit hakea esimerkiksi hoiva-avustajan, välinehuoltajan tai ohjaajan tehtäviin.

Seuren kautta voit myös laajentaa uusiin tehtäviin perehdytyksen kautta sekä suorittaa potilastietojärjestelmäkoulutuksia, lääkelupakoulutuksia ja näyttöjä.

Kiinnostavatko sinua määräaikaiset tehtävät, mutta et ole varma mihin hakisit? Hae silloin helpon pikahaun kautta! Otamme sinuun yhteyttä ja keskustelemme mahdollisuuksistasi.

Haluatko tutustua tehtäviin tarkemmin tai haetko keikkatyötä? Katso heti avoimet hakumme

Seure

Seure

Seure on kunta-alan henkilöstöosaaja. Tehtävämme on turvata asiakkaidemme henkilöstön saatavuus. Työntekijöillemme tarjoamme monipuolisia ja joustavia työmahdollisuuksia.