Seure kumppanina kaupunkien kesärekrytoinneissa

Seure auttaa asiakkaitaan rekrytoinneissa. Rekrytointipalvelu ja kesärekrytoinnit tuotetaan yksilöllisesti kunkin asiakkaan tarpeen mukaan ja se voi sisältää esimerkiksi koko rekrytointiprosessin, pelkästään työhakemusten käsittelyn tai myös esihaastattelut.

Tänä vuonna Seure ja Helsingin kaupunki tekevät myös yhteistyötä, jossa rekrytoitavat kesätyöntekijät työskentelevät kaupungin kohteissa Seuren työntekijöinä.

Toimiala- ja asiakastuntemuksemme yhdistettynä rekrytointi- ja markkinointiosaamiseen tuottaa parhaan lopputuloksen. Kevään aikana asiakkaamme voivat keskittyä ydintehtäviinsä ja vastaanottaa kesäksi ammattitaidolla rekrytoidut kesätyöntekijät.

Seure rekrytoi Helsingin kaupungin sosiaali- ja terveydenhuollon alan kesätyöntekijät

Vuonna 2020 Seure on tarttunut ehkäpä Suomen tärkeimpään kesätyöntekijärekrytointiin: Helsingin kaupunki tarvitsee satoja sote-alan työntekijöitä turvaamaan palveluiden laadukkaan toteuttamisen myös kesän aikana. Seure markkinoi työpaikat, rekrytoi ja hoitaa työntekijöiden koko työsuhteen kaaren heidän työnantajanansa.

Rekrytoiduilla kesätyöntekijöillä on myös mahdollisuus jatkaa työskentelyä syksyllä ja auttaa Helsingin kaupungin sosiaali-ja terveydenhuollon siirtymisessä käyttämään Apotti-järjestelmää.

Kesärekrytoinnit Helsingin kaupunkiympäristölle

Kesätyöntekijöiden rekrytoinneissa Seure auttaa myös Helsingin kaupungin Kaupunkiympäristö -yksikköä esikäsittelemällä nuorten työntekijöiden hakemukset.

Kulttuurialojen kesätyöntekijät Seurelta

Seuren laajin kulttuurialojen kesätyöntekijähaku, lähes 50 näyttelynvalvojaa Helsinki Biennaaliin Vallisaareen, keräsi tammikuussa runsaasti kiinnostusta.

Autamme asiakkaitamme myös muissa kulttuurialojen hauissa, kuten esimerkiksi Näyttelykeskus WeeGeen Futuro-talon museo-oppaan haussa.

Vielä tulossa olevia kulttuurialojen kesätyöhakuja ovat haut Helsingin kaupunginmuseon kohteisiin; Aleksin museolle, Hakasalmen huvilaan, Ruiskumestarin talolle, Työväen asuntomuseolle ja Ratikkamuseolle.

Espoon tulevia kulttuurialan hakuja ovat tehtävät KAMUssa, Talomuseo Glimsissä ja Saaristomuseo Pentalassa.

Katso avoimet kulttuurialan työpaikat


Seure

Seure

Seure on kunta-alan henkilöstöosaaja. Tehtävämme on turvata asiakkaidemme henkilöstön saatavuus. Työntekijöillemme tarjoamme monipuolisia ja joustavia työmahdollisuuksia.