Keski-Uusimaa kiinnostaa pääkaupunkiseudun työnantajia – Seure rekrytoi Hyvinkäällä 10.9.

Henkilöstöpalveluyhtiö Seure järjestää kaikille avoimen Walk In -rekrytointitilaisuuden Hyvinkään Villatehtaalla 10.9. klo 13-16. Walk in -rekrytointitapahtumat tarjoavat mahdollisimman helpon ja nopean väylän töihin ilman työhakemuksen tai CV:n lähettämistä.

”Työnhakijasta voi tuntua työläältä täyttää työnhakulomakkeita yhä uudelleen ja uudelleen ja sitten odotella työhaastattelukutsua. Walk in -rekrytointitapahtumassa tämä välivaihe on pois eli työllistyminen on mahdollista yksinkertaisesti tulemalle paikalle,” kertoo Seure Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Marjo Ruuskanen. ”Kaikki paikalle tulevat työnhakijat pääsevät keskustelemaan rekrytoijan kanssa.”

Seuresta suuri toimija Keski-Uudellamalla

Seure Henkilöstöpalveluiden kautta päivittäin lähtee töihin lähes 3 000 työntekijää pääasiassa sairaaloihin, päiväkoteihin, kouluihin ja kotihoitoon. 

Vuoden 2019 alussa Keski-Uudenmaan sote-kuntayhtymästä tuli yksi Seuren omistajista. Samalla Seuren toiminta laajeni Hyvinkäälle, Järvenpäähän, Nurmijärvelle, Mäntsälään, Pornaisiin ja Tuusulaan. ”Rekrytoimme alueen sosiaali- ja terveydenhuollon kohteisiin uusia työntekijöitä muun muassa kotihoitoon, vanhustyöhön, vammaistyöhön, sairaaloihin ja erikoissairaanhoitoon,” Ruuskanen kertoo.

Sijaistarve kasvanut 30 % päiväkodeissa, kouluissa, sairaaloissa ja kotihoidossa 

Yksi syy laajentaa rekrytointikeinoja on pula päiväkotien, koulujen ja sosiaali- ja terveysalan työntekijöistä. Sijaisten tarve on kasvanut vuoden aikana noin 30 % ja Seure on rekrytoinut työntekijöitä noin 45 % enemmän kuin vuosi sitten. Työntekijöille on kuitenkin edelleen kova tarve päiväkodeissa, kouluissa, sairaaloissa ja kotihoidossa. 

Keski-Uudenmaan osaajia houkutellaan myös pääkaupunkiseudulle

Hyvinkäällä Seure hakee erityisesti Keski-Uudellamaalla työskentelystä kiinnostuneita hoitoalan työntekijöitä ja opiskelijoita. Haemme tekijöitä myös Helsingin, Espoon ja Vantaan päiväkoteihin, kouluihin ja keittiöihin. Myös ruotsinkielisiä työpaikkoja on tarjolla päiväkodeissa ja kouluissa.

Haastattelemme hakijoita tilaisuuden aikana, joten hakijoita pyydetään ottamaan CV ja todistukset mukaan.

Mitä: Rekrytointitapahtuma hoitotyön, päivähoidon ja keittiö- ja siivousalan työtehtävistä kiinnostuneille.
Missä: Villatehdas, Päärakennuksen taukotori, Hyvinkää
Milloin: Ti 10.9. klo 13–16

Lisätietoa:
Marjo Ruuskanen, rekrytointikonsultti
marjo.ruuskanen @ seure.fi

Seure on pääkaupunkiseudulla ja Keski-Uudellamaalla toimiva voittoa tavoittelematon henkilöstöpalveluyhtiö. Vuonna 1990 perustetun Seuren omistavat Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen ja niiden yhtiöt sekä HUS ja Keski-Uudenmaan sotekuntayhtymä. Asiakkaillemme tarjoamme kokonaisvaltaisia henkilöstöratkaisuja ja 13 000 vuokratyöntekijällemme monipuolisia ja joustavia työmahdollisuuksia. Tyypillisimpiä työkohteitamme ovat päiväkodit, koulut, palvelutalot ja sairaalat sekä kotihoito. Seure.fi.

Seure

Seure

Seure on kunta-alan henkilöstöosaaja. Tehtävämme on turvata asiakkaidemme henkilöstön saatavuus. Työntekijöillemme tarjoamme monipuolisia ja joustavia työmahdollisuuksia.