Seuren yhteistoimintaneuvotteluissa päädyttiin hallintohenkilöstön lomautuksiin

Seuressa on käyty yhteistoimintaneuvottelut koronavirusepidemian aiheuttamien tuotannollisten ja taloudellisten haasteiden takia. Seuren hallintohenkilöstöä koskeneet yhteistoimintaneuvottelut päättyivät eilen 7.9.2020.

Lomautukset koskevat enintään 160 työntekijää Seuren hallintohenkilöstöstä. Kaikki neuvotellut lomautukset päättyvät viimeistään 27.12.2020.

Seure joutui turvautumaan uudelleen poikkeukselliseen keinoon välttämättömänä toimena äärimmäisessä tilanteessa. Olemme henkilöstömme puolesta erittäin pahoillamme tilanteesta.

Teemme Seuressa lujasti töitä, jotta selviämme tästä haastavasta tilanteesta. Olemme vastedeskin asiakkaidemme kumppani työvoiman saatavuuden turvaamisessa sekä luotettava työnantaja niin hallinto- kuin vuokrahenkilöstöllemme.

Yhteistoimintaneuvottelut koskivat Seureen työsuhteessa olevien työntekijöiden työjärjestelyjä ja mahdollisia lomautuksia loppuvuonna 2020. Irtisanomisista ei neuvoteltu. Seuren vuokrahenkilöstön eli asiakkaillamme työskentelevän henkilöstön työjärjestelyistä tai lomautuksista ei neuvoteltu.

Seure

Seure

Seure on kunta-alan henkilöstöosaaja. Tehtävämme on turvata asiakkaidemme henkilöstön saatavuus. Työntekijöillemme tarjoamme monipuolisia ja joustavia työmahdollisuuksia.