Skippa arbetsansökan – walk in -rekryteringstillfället 6.8. för arbetssökanden inom dagvården och skolan

“Det går lätt så, att arbetssökande upplever det väldigt jobbigt att fylla i ansökningsblankett på ansökningsblankett och sedan bara vänta ifall man blir kallad till intervju. I walk in -rekryteringstillfället lämnar vi helt och hållet bort detta skede och hoppar direkt till att träffa varje sökande personligen och via detta har de chansen att hitta arbete. Alla sökande som kommer på plats får diskutera sina arbetsmöjligheter med en av våra rekryterare och till äran av sommaren, får de även en glass efteråt”, berättar Seures rekryteringskonsult Laura Lindén.

“Tanken med walk in -rekryteringstillfället är att erbjuda våra arbetssökande en möjligast snabbt och enkelt sätt att hitta arbete utan att skicka en arbetsansökan eller CV. Vi vill erbjuda ett smidigt och rätlinjigt sätt att hitta arbete och samtidigt strävar vi att sänka på ribban för att söka sig till arbete”, fortsätter Lindén. Nästan 3000 människor arbetar via Seure dagligen, huvudsakligen på daghem, skolor, sjukhus och hemvården.

Vikariebehovet har vuxit 30 % på daghem, skolor, sjukhus och hemvården

En av orsakerna att vi tänkt på olika metoder för att rekrytera arbetstagare, är det stora behovet för arbetstagaren inom dagvården, skolorna och sjuk- och hälsovårdsbranschen. Behovet har vuxit med 30 % under det senaste året och Seure har rekryterat ungefär 45 % mera arbetstagaren än föregående året. Behovet är fortsättningsvis väldigt stort för arbetstagaren inom dagvården, skolorna, sjukhus och hemvården.

Walk in -rekryteringstillfälle 6.8. för arbetssökanden inom dagvården och skolan

För vem? Alla som är intresserade av att arbeta inom småbarnspedagogiken och skolundervisningen
Vad? Seures walk in -rekryteringstillfälle. Ta med identitetsbevis, vid behov uppehållstillstånd och CV, ifall du har en.
Var? Seures kontor i Sörnäs, Göksgränd 1 B, 00500 Helsingfors, 1:a våningen
När? Tisdagen 6.8.2019 klockan 14.00–17.00

Seure

Seure

Seure on kunta-alan henkilöstöosaaja. Tehtävämme on turvata asiakkaidemme henkilöstön saatavuus. Työntekijöillemme tarjoamme monipuolisia ja joustavia työmahdollisuuksia.