Töihin yo-kirjoitusten jälkeen? Seure työllistää satoja opintonsa päättäviä – ja aloittavia! nuoria

Onko ylioppilaskirjoitusten jälkeen edessäsi tauko tai välivuosi, tai odotatko armeijan alkua? Koulunkäyntiavustajan tai lastenhoitajan työ Seuren kautta on suosittu tapa aloittaa työelämässä lukion jälkeen.

Haemme varhaiskasvatuksen lastenhoitajia pääkaupunkiseudun päiväkoteihin sekä myös koulunkäyntiavustajia, erityiskoulunkäyntiavustajia ja oppilashoitajia kouluihin.

Lastenhoitajaksi ja koulunkäyntiavustajaksi erilaisilla taustoilla

Varhaiskasvatuksen lastenhoitajan tehtäviin voi hakea alan koulutuksella, työkokemuksella tai muulla tehtävää tukevalla kokemuksella. Tärkeintä on kokemus lasten tai nuorten kanssa toimimisesta, motivaatio ja varma työote. Työskentelyyn sopivaa kokemusta on esimerkiksi harrastustoiminta valmentajana tai kerho-ohjaajana, lasten hoitaminen perheissä tai vapaaehtoistyö lasten tai nuorten parissa vaikkapa seurakunnan, partion tai 4H-kerhon kautta.

Jos hakija on motivoitunut ja tehtävään muuten sopiva, mutta hänellä ei ole alan koulutusta tai työkokemusta, keikkatyön voi aloittaa myös Seuren tutustumisrekrytoinnin kautta. Lue lisää tutustumisrekrytoinnista lastenhoitajan työhön (haku 30.4. asti).

Erityskoulunkäyntiavustajan tehtäviin edellytämme kokemusta autististen tai kehitysvammaisten lasten parissa toimimisesta, tai työhön voi hakea tutustumishaun kautta. Lue lisää tutustumisesta erityiskoulunkäyntiavustajan työhön. (haku 25.3. asti.)

Seuren kautta voit työskennellä myös pääkaupunkiseudun ruotsinkielisissä päiväkodeissa. Natiivi-ruotsintaitoa emme vaadi, tärkeintä on halu käyttää ja oppia kieltä lisää ruotsinkielisessä ympäristössä. Lue lisää: Arbete tillsammans med barn

Joustava keikkatyö sopii moneen elämäntilanteeseen

Keikkatyöllä tarkoitetaan lyhytaikaista, usein vain yhden työvuoron tai muutaman päivän pituista työtä, ”keikkaa”. Keikkatyö tarjoaa enemmän joustavuutta ja vaihtoehtoja kuin perinteinen työ. Voit esimerkiksi tehdä itsellesi lyhyen työviikon, pitää työnteosta taukoa lukuloman aikana tai kerätä rahaa matkaa varten ylimääräisillä työvuoroilla tavallisen työsi lisäksi.

Seuren OmaSeure-sovelluksen kautta työvuorot voi varata helposti. Seuren kautta keikkoja on tarjolla runsaasti, joten halutessaan voit työskennellä täysiä työviikkoja, tai siirtyä Seuressa kk-palkkaiseen työsuhteeseen.

Haluatko yhdistää työnteon ja muun elämäsi, olipa se sitten opiskelua, perhe-elämää, harrastamista tai uuden uran pohtimista? Oletko rohkea erilaisissa työpaikoissa viihtyjä, tai haluatko keskittyä työssäsi olennaiseen, ilman muita työpaikkakuvioita? Silloin keikkatyö voi sopia sinulle.

Lue lisää keikkatyöstä ja eri työmuodoista Seuressa

Tilaa Seuren uutiskirje, niin saat noin kerran kuukaudessa tietoa valitsemiltasi aloilta sekä uusimmat työpaikkailmoituksemme.