Helsingin Soten kevään sijaishaut päättyvät 12.3.

Helsingin sosiaali- ja terveydenhuolto siirtyy Apotti-potilastietojärjestelmän käyttäjiksi. Työntekijöiden koulutukset ja potilasjärjestelmän käyttöönotto vaativat lisähenkilökuntaa. Sijaiset työskentelevät Seuren kautta.

Haemme nyt runsaasti sote-alan osaajia sijaisiksi Helsingin perusterveydenhuollon kohteisiin. Tehtävissä voi työskennellä sen verran, kuin mitä omaan elämäntilanteeseen sopii. Tehtävät alkavat heti tai sopimuksen mukaan.

Haemme kuukausipalkkaisiin työsuhteisiin sairaanhoitajia ja lähihoitajia kotihoitoon, sairaanhoitajia Helsingin sairaaloihin sekä lähihoitaja seniorikeskuksiin. Sairaanhoitajat, lähihoitajat ja terveydenhoitajat voivat valita myös keikkatyön Helsingin kohteisiin. Lisäksi tarjoamme keikkatyötä kotihoidossa lähihoitajille ja alan opiskelijoille.

Tarjoamme Seuren työntekijöinä työskenteleville tarvittaessa Apotti-koulutuksen.

Määräaikaiset työsuhteet

  • Haemme työntekijöitä 2–6 kk määräaikaisiin työsuhteisiin.
  • Voimme räätälöidä työsuhteen keston ja sisällön. Voit esimerkiksi valita työskenteleväsi vain aamuvuoroja ja vain arkipäivisin, tai voimme sopia 60-100% viikkotyöajasta.
  • Varahenkilönä työkohteesi vaihtuu sen mukaan, missä tarve on suurin. Työvuorot saat tietää etukäteen.

Keikkatyöt

  • Voit työskennellä myös keikkatyöntekijänä, jolloin voit itse valita työvuorosi ja työpäiviesi määrän.
  • Työvuorot voi varata helposti mobiilisovelluksella.

Tarjoamme yksinkertaisen hakuprosessin, Seuren työsuhde-edut, mobiilin työvuorojärjestelmän, kilpailukykyisen palkan ja helpon tavan olla mukana mahdollistamassa Helsingin Soten tulevaisuutta.

Työ ei edellytä Apotti-osaamista. Käyttöönoton lähestyessä tarjoamme tarvittaessa mahdollisuuden työn edellyttämään Apotti-koulutukseen.

Lähihoitajien kesätyöhaut Helsingille avautuneet

Tarjoamme lukuisia kesäsijaisuuksia Helsingin kaupungilla kotihoidossa, kuntouttavissa arviointiyksiköissä, seniorikeskuksissa, vammaistyössä ja psykiatrisessa sairaalassa.

Hae Helsingin sote-sijaisuuksiin keväälle!

Tilaa Seuren uutiskirje, niin saat noin kerran kuukaudessa tietoa valitsemiltasi aloilta sekä uusimmat työpaikkailmoituksemme.

Seure

Seure

Seure on kunta-alan henkilöstöosaaja. Tehtävämme on turvata asiakkaidemme henkilöstön saatavuus. Työntekijöillemme tarjoamme monipuolisia ja joustavia työmahdollisuuksia.