Helsingin Sote-haut laajenevat, haut psykiatriseen hoitotyöhön ja vammaistyöhön auki

Helsingin kaupungin sosiaali- ja terveydenhuolto siirtyy Apotti-potilastietojärjestelmän käyttäjiksi 2021. Työntekijöiden koulutukset ja potilasjärjestelmän käyttöönotto vaativat lisähenkilökuntaa. Sijaiset työskentelevät Seuren kautta.

Haemme nyt runsaasti sote-alan osaajia sijaisiksi Helsingin perusterveydenhuollon kohteisiin. Tehtävissä voi työskennellä sen verran, kuin mitä omaan elämäntilanteeseen sopii.

Haut akuuttiin psykiatriseen hoitotyöhön ja vammaistyöhön auki

Uusina hakuina on auennut sairaanhoitajien, lähihoitajien ja alan opiskelijoiden haku Helsingin kaupungin psykiatrian työkohteisiin ja lähihoitajien haku vammaistyöhön.

Psykiatrian tehtävissä tarvitaan aiempaa kokemusta akuutista psykiatrisesta hoitotyöstä. Tehtävässä työskennellään kuukausipalkkaisessa työsuhteessa. Osasto voi vaihdella päivittäisen tarpeen mukaan. Siirry hakuilmoitukseen: Sairaanhoitajia ja lähihoitajia kuukausipalkkaiseen työhön psykiatrian työkohteisiin

Helsingin vammaispalveluiden tehtäviin haemme lähihoitajia ja alan opiskelijoita. Aiempaa vammaistyön ei välttämättä tarvita, sillä tarjoamme perehdytyksen työhön. Työkohteita ovat kehitysvammaisten ryhmäkodit, asuntoryhmät ja vaikeavammaisten palveluasumisryhmät. Siirry hakuilmoitukseen: Lähihoitajia vammaispalveluihin kuukausipalkkaiseen työhön

Haemme lisäksi edelleen sairaanhoitajia, lähihoitajia ja alan opiskelijoita kotihoitoon, seniorikeskuksiin ja sairaaloihin. Myöhemmin haut laajenevat myös muun muassa lastensuojeluun. Tilaa ilmoitus myöhemmin julkaistavien hakujen aukeamisesta.

Määräaikaiset työsuhteet

  • Haemme työntekijöitä 2–6 kk määräaikaisiin työsuhteisiin.
  • Voimme räätälöidä työsuhteen keston ja sisällön. Voit esimerkiksi valita työskenteleväsi vain aamuvuoroja ja vain arkipäivisin, tai voimme sopia 60-100% viikkotyöajasta.
  • Varahenkilönä työkohteesi vaihtuu sen mukaan, missä tarve on suurin. Työvuorot saat tietää etukäteen. Lue lisää määräaikaisista tehtävistä.

Keikkatyöt

  • Voit työskennellä myös keikkatyöntekijänä, jolloin voit itse valita työvuorosi ja työpäiviesi määrän.
  • Työvuorot voi varata helposti mobiilisovelluksella. Lue lisää keikkatöistä.

Tarjoamme yksinkertaisen hakuprosessin, Seuren työsuhde-edut, mobiilin työvuorojärjestelmän, kilpailukykyisen palkan ja helpon tavan olla mukana mahdollistamassa Helsingin Soten tulevaisuutta.

Työ ei edellytä Apotti-osaamista. Käyttöönoton lähestyessä tarjoamme tarvittaessa mahdollisuuden työn edellyttämään Apotti-koulutukseen.

Hae tehtäviin!

Lue lisää kampanjasivultamme: Sinustako muutoksen mahdollistaja?

Seure

Seure

Seure on kunta-alan henkilöstöosaaja. Tehtävämme on turvata asiakkaidemme henkilöstön saatavuus. Työntekijöillemme tarjoamme monipuolisia ja joustavia työmahdollisuuksia.