Työskennellään turvallisesti koronavirusepidemian aikana – Seuraathan tiedotustamme

Seure on valppaana koronavirusepidemian jatkuessa. Teemme kaikkemme taataksemme turvalliset työskentelyolosuhteet ja palvellaksemme asiakkaitamme koronaviruksen muuttamassa arjessa. Ajantasainen koronatiedotus on yksi toimistamme.

Koronavirustartuntojen määrä Suomessa ei rokotusten alkamisesta huolimatta ole vielä laantumassa. Kuten koronavirusepidemian alkaessa, myös nyt eniten tapauksia on Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin alueella.

Työnantajana teemme kaikkemme turvataksemme henkilöstöllemme turvalliset työskentelyolosuhteet. Seuren vuokrahenkilöstö työskentelee asiakkaidemme työnjohdon alaisuudessa. Tämä tarkoittaa esimerkiksi sitä, että myös Seuren työntekijät noudattavat tarkkaan työkohteen linjausta maskien ja muiden henkilösuojaimien käytöstä.

Vuokrahenkilöstön turvallisen työympäristön varmistaminen on asiakkaiden ja Seuren yhteistyötä. Epidemian ollessa yhä käynnissä Seure jatkaa työtään asiakkaidensa henkilöstön saatavuuden turvaamiseksi. Olemme valmiita palvelemaan ja auttamaan muuttuvissa tilanteissa.

Seuraamme epidemiatilanteen kehittymistä sekä valtioneuvoston, viranomaisten ja asiakkaidemme suosituksia ja ohjeistuksia koronavirukseen liittyen.

Koronavirustiedotussivut palvelevat työntekijöitämme ja asiakkaitamme. Sivuille on koottu käytännön ohjeita työntekoon ja toimimiseen epidemiaolosuhteissa. Päivitämme ohjeita tilanteiden ja suositusten muuttuessa, joten suosittelemme tiedotussivujemme seuraamista.

Koronatiedotus suomeksi

Koronatiedotus ruotsiksi

Seure

Seure

Seure on kunta-alan henkilöstöosaaja. Tehtävämme on turvata asiakkaidemme henkilöstön saatavuus. Työntekijöillemme tarjoamme monipuolisia ja joustavia työmahdollisuuksia.