Turvallinen työskentely koronavirusepidemian yhä ollessa käynnissä

Seure on valppaana koronavirusepidemian yhä ollessa käynnissä. Teemme kaikkemme taataksemme turvalliset työskentelyolosuhteet ja palvellaksemme asiakkaitamme koronaviruksen muuttamassa arjessa.

Koronavirustartuntojen määrä Suomessa on yhä kohtalaisen pieni. Tartuntojen määrät ovat kuitenkin nousseet heinäkuun alun mataliin lukuihin verrattuna. Kuten koronavirusepidemian alkaessa keväällä, myös nyt eniten tapauksia on Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin alueella.

Työnantajana teemme kaikkemme turvataksemme henkilöstöllemme turvalliset työskentelyolosuhteet. Seuren vuokrahenkilöstö työskentelee asiakkaidemme työnjohdon alaisuudessa. Vuokrahenkilöstön turvallisen työympäristön varmistaminen on asiakkaiden ja Seuren yhteistyötä.

Koronavirus on vaikuttanut asiakkaidemme arkeen sosiaali- ja terveydenhuollossa, varhaiskasvatuksessa, perusopetuksessa ja palvelualoilla. Epidemian ollessa yhä käynnissä Seure jatkaa työtään asiakkaidensa henkilöstön saatavuuden turvaamiseksi. Olemme valmiita palvelemaan ja auttamaan muuttuvissa tilanteissa.

Seuraamme epidemiatilanteen kehittymistä sekä valtioneuvoston, viranomaisten ja asiakkaidemme suosituksia ja ohjeistuksia koronavirukseen liittyen.

Koronavirustiedotussivut palvelevat työntekijöitämme ja asiakkaitamme. Sivuille on koottu ohjeita työntekoon ja toimimiseen epidemiaolosuhteissa.

Koronavirustiedotus suomeksi

Koronavirustiedotus ruotsiksi

Seure

Seure

Seure on kunta-alan henkilöstöosaaja. Tehtävämme on turvata asiakkaidemme henkilöstön saatavuus. Työntekijöillemme tarjoamme monipuolisia ja joustavia työmahdollisuuksia.