Työtä lasten parissa koulunkäyntiavustajana – Haut lukuvuodelle 2019-2020 auki

Seure turvaa arkea pääkaupunkiseudun kouluissa ja päiväkodeissa tarjoamalla sijaisia sekä myös pidempiaikaisia työntekijöitä määräaikaisiin tehtäviin. Haut koko lukuvuoden pituisiin koulunkäyntiavustajan tehtäviin ovat nyt auenneet ja jatkuvat 28.7. 2019 saakka.

Koulunkäyntiavustaja työskentelee yhdessä opettajan ja mahdollisesti muiden koulunkäyntiavustajien kanssa avustaen pääasiallisesti erityistä tukea tarvitsevia oppilaita. Hakea voi tehtäviin koulujen perusopetuksessa tai autismi – ja kehitysvammaryhmissä. Haemme alan ammattilaisia, innokkaita vastavalmistuneita tai esimerkiksi välivuotta viettäviä tai armeijan alkua odottavia motivoituneita nuoria aikuisia. 

Peruskoulu tai lukio takana ja tulevaisuus vielä avoinna?

Seure tarjoaa vuosittain töitä sadoille nuorille aikuisille, joilla on motivaatiota ja aitoa kiinnostusta työskennellä lasten kanssa koulussa tai päiväkodissa. Seuressa nuori kerryttää arvokasta työkokemusta tulevaisuutta varten. Muun muassa koulunkäyntiavustajana voi työskennellä monenlaisella taustalla. Tarvittavaa työkokemusta on voinut kertyä esimerkiksi harrastusten kautta kerho-ohjaaja tai valmentaja. Tärkeintä on palava halu auttaa oppilaita läpi lukuvuoden.

Lue lisää työskentelystä lasten parissa.

Katso alan avoimet työpaikat