Uudistimme työnhakijan palveluja netissä – tietoa hakuprosessin alusta loppuun

Haluamme tehdä työn hakemisesta Seuressa entistä helpompaa. Viimeisimpinä uudistuksina olemme lisänneet työhakijan tiedotusta ja helpottaneet yhteydenottoa tarjoamalla työnhakijoille oman puhelinpalvelulinjan.

Uudistetut sivut löytyvät Seure.fi:stä Työnhakijalle-osuuden alta.

Työnhakijan sivuilla ohjeistus työnhaun alusta loppuun

Miten keikkatyötä tehdään ja mitä työtä on tarjolla? Miten aloitan työn hakemisen? Uudistuneet työnhakijan sivut antavat vastauksia ja vaihtoehtoja jo silloin, kun työn hakemista harkitaan.

Tärkein eli avoimet työpaikat löytyvät ensimmäisenä vanhalta paikaltaan.

Keikkatyö on vaihtelevaa ja pääset itse valitsemaan, missä ja paljonko haluat työskennellä. Sivu Valitse tapasi työskennellä kertoo erilaisista työnteon muodoista Seuressa.

Sivu Näin haet työtä puolestaan kertoo selkeästi, miten työtä haetaan. Ohjeistus kertoo niin uusille kuin vanhoillekin työnhakijoille työnhakuprosessin kulun ja mitä hakijan odotetaan tekevän.

Jos kysymyksiä jää vielä hakuohjeiden jälkeenkin, Usein kysyttyihin kysymyksiin on kerätty työnhakijoitamme useimmin askarruttavia kysymyksiä mm. työn hakemisesta, rokotuksista ja koulutusvaatimuksista.

Haluamme myös kertoa lisää tarjolla olevista tehtävistä. Yleisimmät työpaikkamme -sivut esittelevät yleisimmät työpaikkamme; mitä työhön käytännössä kuuluu ja missä kohteissa työskennellään. Työtehtävien kuvaukset antavat esimerkiksi opiskelijoille uutta tietoa työtehtävistä ja ideoita siitä, mitä työmahdollisuuksia pääkaupunkiseudulla on tarjolla.

Työnhakijan sivut palvelevat kaikenlaisia hakijoita

Seuren työnhakijan sivuilla pyritään helppolukuisuuteen ja tietoa on tarjolla juuri sen verran, kuin mitä lukija haluaa. Selkeä yleiskieli ja helposti ymmärrettävät termit tekevät tekstin silmäilystä helppoa.

Työnhakijoille oma puhelinpalvelulinja

Jos työnhakija ei löytänyt kysymyksiinsä vastausta sivuiltamme, hän voi soittaa asiakaspalveluumme. Seuren palvelulinjat uudistettiin 19.6. lähtien siten, että soittaja pääsee mahdollisimman mutkattomasti hoitamaan asiaansa heti. Uudistuksessa työnhakijoille tuli oma linjansa, joka palvelee arkisin klo 10–14. Katso yhteystietomme.