Opiskeletko merkonomiksi? Haluaisitko suorittaa harjoittelusi Seuressa?

Etsitkö harjoittelupaikkaa syksylle 2017? Haluaisitko suorittaa harjoittelusi Seuressa? Tarjoamme kolmelle toimisto- ja asiakaspalvelutyöhön suuntautuvalle merkonomiopiskelijalle mahdollisuuden suorittaa opintoihin kuuluvan harjoittelun Seuressa.

Seure Henkilöstöpalvelut Oy on pääkaupunkiseudun kaupunkien ja niiden osakeyhtiöiden sekä HUS:n yhteinen henkilöstöpalveluyhtiö. Seuren kokonaisvaltaisilla henkilöstöratkaisuilla varmistetaan laadukkaat julkiset palvelut sekä työelämä, jossa työntekijä on osaamistaan vastaavassa työssä. Seure välittää työntekijöitä pääkaupunkiseudulla yli 3000 työkohteeseen, kuten sairaaloihin, päiväkoteihin ja kouluihin. Tervetuloa reilun sadan hengen iloiseen joukkoomme Helsingin Sörnäisiin!

Olet oma-aloitteinen ja järjestelmällinen työssäsi ja työotteesi on kehittävä. Lisäksi pidät rutiininomaisistakin työtehtävistä. Toimisto- ja asiakaspalvelutyössä tehtäviisi kuuluvat muun muassa erilaiset tallennus- ja toimistotyöt sekä avustavat asiakaspalvelutehtävät. Edellytämme harjoittelijalta erinomaista suomen kielen taitoa. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Harjoittelu alkaa elokuun alussa tai sopimuksen mukaan. Harjoittelun kesto on 3 kuukautta ja työaika 30 t/viikko. Palkattoman harjoittelun aikana tarjoamme sinulle päivittäin lounaan.

Hae harjoittelijaksi tästä linkistä. Toimi pian, sillä paikat täytetään heti sopivien hakijoiden löydyttyä. Jos sinulla on kysyttävää, ole meihin yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen henkilosto@seure.fi.

Seure

Seure

Seure on kunta-alan henkilöstöosaaja. Tehtävämme on turvata asiakkaidemme henkilöstön saatavuus. Työntekijöillemme tarjoamme monipuolisia ja joustavia työmahdollisuuksia.