Vantaan Apotti-järjestelmän käyttöönotto alkaa – Sijaisten haku jatkuu

Vantaan kaupungin sosiaali- ja terveydenhuollon toimiala ottaa käyttöön Apotti-potilastietojärjestelmän ensimmäisenä Suomen kaupungeista. Henkilöstön koulutusten aiheuttaman sijaistarpeen vuoksi Seure rekrytoi Vantaalle kymmeniä sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisia keikkatyöhön.

Apotti-osaaminen takaa työmahdollisuudet 11.11. jälkeen

Myös sijaiset koulutetaan järjestelmän käyttöön. 11.11. jälkeen Vantaalla käytössä oleva GFS-potilastietojärjestelmä poistuu käytöstä ja työntekijät siirtyvät käyttämään Apottia. Nyt Apotti-sijaisuuksiin tulevat työntekijät ovat ensimmäisiä ”keikkalaisia”, jotka voivat jatkaa lisätyövoimana käyttöönoton jälkeen.

Haemme runsaasti lähihoitajia

Seure hakee parhaillaan runsaasti etenkin lähihoitajia Vantaan Apotti-sijaisuuksiin. Hakemalla nyt sote-ammattilainen pääsee kiinni mittaviin työsuhde-etuihin.

Tarve työntekijöille Vantaalla ja koko pääkaupunkiseudulla on suuri. Apotti-sijaisille on tarjolla bonuksia ja työtä on tarjolla runsaasti myös Apotti-sijaistusten jälkeen, joten hakeminen kannattaa. Kotihoidon lähihoitajalta lääkelupia ja LOP-suoritusta ei vaadita, vaan riittää, että LOP:in suorittamisen aloittaa työsuhteen alkaessa.

Apotti-sijaisuudet ovat hyvä mahdollisuus aloittaa keikkailu myös heille, jotka eivät ole aikaisemmin tätä työmuotoa kokeilleet.

Tutustu Myyrmäen kotihoidossa työskentelevä Jennaan. Jenna kertoo omia kokemuksiaan siitä, millaista työskentely kotihoidossa on.

Katso kaikki sosiaali- ja terveydenhuollon avoimet työpaikat.