vinkit kesään kuivtuskuva

Viikko asiakaspalvelun juhlaa

Asiakaspalveluviikolla nostamme parrasvaloihin asiakkaat ja asiakaspalvelijat. Valtakunnallinen asiakaspalveluviikko nostaa asiakaspalvelun mittaamattoman arvokkaan roolin ansaitsemaansa keskiöön. Meillä Seuressa asiakaspalvelussa työskentelee päivittäin neljäkymmentä timanttista osaajaa.

Vietämme Seuressa asiakaspalveluviikkoa 3.–7.10. Olemme mukana Wave asiakaspalveluverkoston organisoimassa teemaviikossa jo kolmannen kerran.

– Asiakaspalvelu on Seuren liiketoiminnan kivijalka. Haluamme viikon aikana välittää asiakaspalvelussa työskenteleville ansaittua arvostusta ja kiitosta, kertoo Seuren asiakaspalvelupäällikkö Heini Valtonen.

– Yhtä lailla haluamme kiittää myös asiakkaitamme – ilman heitä ei ole meitä, Valtonen jatkaa.

Luvassa kiitoksia ja kehuja

Vuoden 2022 asiakaspalveluviikolla me Seuressa kiitämme ja kehumme asiakaspalvelua, asiakaspalvelun timanttisia osaajia sekä tietenkin asiakkaitamme. Tule mukaan! Viikon tunnelmiin pääset osallistumaan Seuren Facebookissa, Instagramissa ja LinkedInissä.

Seure

Seure

Seure on kunta-alan henkilöstöosaaja. Tehtävämme on turvata asiakkaidemme henkilöstön saatavuus. Työntekijöillemme tarjoamme monipuolisia ja joustavia työmahdollisuuksia.