Vuonna 2020 rekrytointitapahtumien määrä jatkaa kasvuaan

Vuosi 2020 on Seuressa taas rekrytointitapahtumien vuosi. Työnhakijat ja uusista työmahdollisuuksista kiinnostuneet tapaavat Seuren rekrytoijat vuoden aikana yli sadassa tapahtumassa.

Vuonna 2019 rekrytointikonsulttimme vierailivat vajaassa sadassa oppilaitoksessa, rekrytointitapahtumassa ja messutapahtumassa ympäri pääkaupunkiseudun. Järjestimme rekrytointitapahtumia ja messuja myös itse.

Uutena tervetulleena aluevaltauksena aloitimme rekrytointitilaisuudet myös Keski-Uudellamaalla; Hyvinkäällä, Nurmijärvellä ja Tuusulassa.

Rekrytoimme oppilaitoksissa, työnantajatreffeillä ja tapahtumissa

Seuren työmahdollisuudet sopivat erittäin hyvin opiskelijoille. Meille onkin tärkeää jalkautua opiskelijoiden pariin ja tarjota heille oman alan joustavia työmahdollisuuksia heti opintojen alussa. Seure tekeekin runsaasti oppilaitosyhteistyötä ja rekrytointitapahtumien lisäksi rekrytoijiamme tapaa kouluissa rekrypisteillä.

Vuonna 2020 Seuren tapaa säännöllisesti myös TE-toimistojen ja alle 30-vuotialle työnhakijoille tarkoitettujen Ohjaamoiden työnantajatreffeiltä.

Seure osallistuu myös messuille. Vuonna 2020 odotettuja messuja ovat muun muassa Educa, Sairaanhoitajapäivät, Lähihoitaja 2020 -tapahtuma sekä Varhaiskasvatusmessut.

Haluamme tehdä työnhausta helppoa

Kehitämme jatkuvasti uusia tapoja tavoittaa työnhakijoita siellä, missä he ovat. Olemme tavanneet ihmisiä muun muassa Walk in -työnhakutapahtumissa, ostoskeskuksissa ja asiakkaidemme kanssa yhdessä järjestetyissä tapahtumissa.

Vuonna 2020 tapaamme työnhakijoita ja rekrytoimme sekä tutuilla että kokonaan uusilla tavoilla. Seure esimerkiksi rekrytoi nyt pääkaupunkiseudun lisäksi myös Lahdessa, Tampereella ja Porvoossa.

Rekrytointitapahtumien seuraaminen on helppoa

Seuren avoimet rekrytointitapahtumat näet etukäteen tapahtumakalenteristamme. Kalenterista tarkistat tilaisuuksien tarkat ajat ja osoitteet. Myös seuraamalla sosiaalisen median kanaviamme saat helposti tietoa tapahtumista etukäteen.

Mitä mukaan rekrytointitapahtumaan?

Tapahtumakalenterissa ilmoitetut tilaisuudet ovat avoima kaikille työnhausta kiinnostuneille. Mukaan kannattaa ottaa printattu kopio omasta CV:stä, niin rekrytoijamme voivat mahdollisesti puhua kanssasi osaamisestasi syvemmin jo paikanpäällä. CV:tä tarvitset myös, jos haluat tehdä työpaikkahakemuksen esiteltyyn työhön saman tien.

Tärkeintä on kuitenkin iloinen mieli ja aktiivinen ote työnhakuun. Jos löydämme yhteisen sävelen, työnhaku jatkuu usein yhteystietojen jättämisellä, jolloin otamme sinuun yhteyttä myöhemmin, tai suoraan haastattelupäivän sopimisella.