Julkiset toimijat ovat hiton hyviä, mutta saako sitä sanoa?

Päättymässä olevana vuotena Suomessa on juhlittu satavuotisjuhlia ja valtakunnassa perusilme on ollut positiivisviritteinen. Kuluneena vuonna talous kasvoi ja monet saivat työtä. Pitkästä aikaa sovittiin myös palkankorotusvaikutteisia työehtosopimuksia. Me Seuressa seuraamme aitiopaikalta julkisen sektorin asiakkaidemme elämää. On mahtavaa nähdä, kuinka julkiset toimijat tällä hetkellä kaikkialla kehittävät uusia tapoja toimia sekä ottavat rohkeita, tulevaisuuteen suuntaavia kehitysaskelia.

Julkisten toimijoiden sisäänrakennettu perusominaisuus ei kuitenkaan ole se, että uusia oivalluksia tai hienoja saavutuksia hehkutettaisiin julkisesti tai niistä pidettäisiin edes jonkinlaista ääntä. Pikkuhiljaa tätä ollaan kuitenkin oppimassa myös julkisella sektorilla ja hyvä niin.

Asiakkaillammekin on paljon kerrottavaa osaamisesta ja toiminnasta, ammattitaidosta ja innovaatioista.

Seurelle päättyvä vuosi on ollut hyvä, jopa käänteentekevä. Yhtiö on nyt kääntänyt kurssiaan ja uudenlainen Seure näyttäytyy asiakkailleen entistä aktiivisempana kumppanina. Asiakkuustiimimme lyöttäytyvät tiiviisti asiakkaidemme kylkeen rakentamaan yhteistä onnistumista. Kivijalkaamme henkilöstövuokrausta viilataan entistäkin paremmaksi yhdessä asiakkaiden kanssa. Sen rinnalle olemme kehittäneet ja kehitämme uusia palveluita, kuten erilaisia henkilöstöratkaisuja, työvuorosuunnittelua, HR-analytiikkaa.

Tavoitteemme ei ole vaatimaton. Tahdomme yhdessä asiakkaidemme kanssa uudistaa koko henkilöstöprosessin suunnitelmista toteutukseen, ja näin vahvasti myötävaikuttaa asiakkaidemme onnistumiseen ja menestymiseen.

Kehittyvät asiakkaat ansaitsevat rinnalleen rohkeasti kehittävän kumppanin. Sellaisen, jonka kanssa tehtävästä yhteistyöstä halutaan hehkuttaa muillekin.