Seurelaisia – Tuulia Nieminen

Kuka olet ja mitä teet?

Olen Tuulia Nieminen ja työskentelen Seuressa henkilöstökonsulttina. Työni on rekrytointityötä parhaimmillaan: käsittelen työhakemuksia, haastattelen hakijoita ja perehdytän heidät keikkatyön saloihin.

Olen työskennellyt Seuressa henkilöstökonsulttina vuodesta 2015 lähtien, mutta tätä ennen kiersin jo monia kymmeniä päiväkoteja Seuren keikkalaisena lastenhoitajana. Henkilöstökonsultin urani Seuressa alkoi korkeakouluharjoittelijana ja siitä matka on jatkunut henkilöstökonsultin tehtäviin. Koulutukseltani olen kasvatustieteen kandidaatti. Ensi keväänä valmistun kasvatustieteen maisteriksi sivuaineenani johtaminen. On ollut aivan mahtavaa ja antoisaa työskennellä rekrytoinnin työtehtävissä koko maisterikoulutuksen ajan!

Millainen päiväsi on pizzareseptinä?

Jos työpäiväni olisi pizza, pizzapohjana olisi ehdottomasti meidän henkilöstökonsulttien tiimityö ja yhteistyö. Työpäiväni parhaita täytteitä ovat ehdottomasti liukuva työaika, vapaus suunnitella omaa työtä, henkilöstövuokrausalan näköalapaikka, työn imu sekä loppuasiakasta, kuten päiväkodin lapsia tai kotihoidon vanhuksia, varten tehtävä merkityksellinen työ.

Täytteistä pois voi huoletta jättää turhan tiukkapipoisuuden ja myös yksinäisyydessä puurtamisen; tätä työtä tehdään nimenomaan yhteistyöllä, mahtavilla vuorovaikutustaidoilla ja yhteisillä tavoitteilla!

Mikä matkakohde kuvaa parhaiten tiimiäsi?

Tiimini on kuin laaksossa sijaitseva alppikylä. Ympärillä oleva jykevät ja uljaat vuoret antavat toiminnallemme raamit. Välillä pysähdymme tarkastelemaan ja ihastelemaan jo kuljettua yhteistä matkaa. Toisinaan vihmoo ja tuulee muutoksien pyörteissä, mutta sade vain ravitsee alppimaiseman kukkaniittyjä kukoistukseensa. Matkan varrella näemme peilikirkkaita vuoristojärviä, työmme tuloksia.

Kerro kolmella eläimellisellä ominaisuudella, millainen ihminen viihtyy Seuressa?

Seuressa viihtyy varmasti ihminen, joka on rohkea kuin leijona, notkea kuin antilooppi ja vastuullinen ja huolehtivainen kuin koala!