Työpaikkakuvauksista lisää tietoa uravalintoihin

Työelämä

Mitä kaikkea lähihoitajakoulutettu voi ammatikseen tehdä? Miten ruokapalveluvastaavan työ eroaa ruokapalvelutyöntekijän työstä? Onko välinehuoltaja sote- vai puhtaanapidon ammatti? Mitä lastenhoitaja työpäivänsä aikana tekee?

Käytännön tiedon löytäminen työpaikkojen tehtävistä, edellytyksistä ja palkoista on joskus vaikeaa. Olitpa sitten miettimässä työkokemuksesi muuttamista uudeksi työpaikaksi tai pohtimassa uutta alaa, näihin ja moneen muuhun kysymykseen löytyy vastaus Seuren tehtävänkuvauksista.

Sivuiltamme löydät Seuren kaikkien yleisimpien ammattien kuvaukset, hoiva-avustajasta rokotushoitajaan ja ruokapalvelutyöntekijästä varhaiskasvatuksen opettajaan.

Työn kuvauksista on hyötyä vastavalmistuneille, koulutusta pohtivalle, opiskelijalle ja alanvaihtoa miettivälle. Esimerkiksi koulunkäyntiavustajaksi voi hakea myös muulla kuin alan koulutuksella, ja lähihoitaja on haluttu työntekijä paitsi hoitotyössä, myös kouluissa ja lastensuojelussa.

Lue tärkeät tiedot edellytyksistä, luvista ja työehtosopimuksesta

Kerromme työn kuvauksissa työhön kuuluvista käytännön tehtävistä ja vastuista, tarjolla olevista työmuodoista ja siitä, missä työt tehdään. Samalla voit tarkistaa myös avoimet hakumme tehtäviin.

Työpaikkakuvauksessa kerromme myös työhön sopivista koulutustaustoista ja edellytyksistä, kuten luvista ja todistuksista. Tarkat tiedot kunkin tehtävän edellytyksistä saat työpaikkailmoituksista.

Entäpä sitten lähihoitajan tai koulunkäyntiavustajan palkka? Myös tehtävien palkat ilmoitamme aina työpaikkailmoituksissamme.

Tilaa Seuren uutiskirje, niin saat noin kerran kuukaudessa tietoa valitsemiltasi aloilta sekä uusimmat työpaikkailmoituksemme.