Ruokahuollon ja puhtaanapidon osaaja, tienaa bonuksia palvelualojen tehtävistä Länsi-Uudellamaalla

Keikkaile keväällä Länsi-Uudellamaalla ja tienaa keikkailubonuksia!

Huomaathan: Seuren nykyiset työntekijät hakevat sisäisessä haussa ja viimeisten viiden vuoden sisällä Seuressa aikaisemmin työskennelleet voivat hakea tehtäviin palaajina. Kauemmin kuin 5 vuotta sitten työskennelleet hakevat uusina hakijoina.

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueella Seuren kautta tehdyistä ensimmäisestä viidestä ensimmäisestä keikasta tarjoamme nyt 200 Euron bonuksen. Tehtäviä on tarjolla laitoshuoltajille ja ruokapalvelutyöntekijöille.

Seuren työntekijät tienaavat keikkabonukset automaattisesti, kun työvuoroja on tehty alueen kohteissa viisi.

Keikkailubonukset lyhyesti

  • Maksamme bonusta keikoista, jotka tehdään ajalla 1.1.-31.3.2023
  • Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen keikat tehdään työkohteissa Espoossa, Kirkkonummella, Kauniaisissa, Raaseporissa, Hangossa, Siuntiossa, Lohjalla, Vihdissä tai Karkkilassa
  • Bonuksen 200 eur tienaat viidestä työvuorosta. Bonuksen voi tienata kevään aikana yhden kerran.
  • Bonukset maksetaan 28.4.2023 palkanmaksun yhteydessä
  • Keikat tulevat tarjolle OmaSeureen 1.1.2023 jälkeen. Tartu rohkeasti sekä tuttuihin että uusiin tehtäviin ja löydä omat uudet suosikkikohteesi!

Keikkailubonus 1.1.-31.3.2023 – Kysymyksiä & vastauksia

Keitä Seuren keikkailubonus koskee?

Keikkailubonus koskee sekä Seuren uusia, että nykyisiä työntekijöitä, kun keikat on tehty ajalla 1.1.-31.3.2023 Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen työkohteissa Espoossa, Kirkkonummella, Kauniaisissa, Raaseporissa, Hangossa, Siuntiossa, Lohjalla, Vihdissä tai Karkkilassa.

Täytyykö bonusta hakea tai sen täyttymisestä ilmoittaa Seurelle?

Bonuksen saa automaattisesti, kun on tehnyt 31.3.2023 mennessä alueella yhteensä vähintään viisi työvuoroa.

Saanko enemmän bonusta, jos työskentelen kymmenen keikkaa tai enemmän?

Bonus 200 Eur voidaan maksaa kevään ajalta kerran per työntekijä.

Onko yksi työvuoro aina yksi keikka?

Keikalla tarkoitamme työvuoroa. Jos siis valitset yhden työvuoron pituisen keikan, tienaat tästä yhden bonukseen oikeuttavan vuoron. Jos taas valitset kolmen työvuoron pituisen keikan, tienaat keikasta kolme bonukseen oikeuttavaa vuoroa jne.

Milloin bonukset maksetaan?

Bonukset maksetaan 28.4.2023 palkan yhteydessä.

En näe OmaSeuressa Länsi-Uusimaan alueiden keikkoja

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueiden uusien alueiden tehtävät tulevat tarjolle Seuren työntekijöille OmaSeureen 1.1.2023 jälkeen. Osalle seurelaisia alueet tulevat tarjolle automaattisesti. Jos et näe Länsi-Uusimaan keikkoja, ota OmaSeuren viestillä yhteys asiakaspalveluumme niin hoidamme tehtäväalueen laajennuksen kanssasi kuntoon.

Voinko seurata bonusvuorojen kertymistä?

OmaSeuressa ei ole vielä mahdollisuutta seurata bonuksiin oikeuttavia tehtäviä. Seuraathan itse, että keikkojen määrä yhdellä alueella on riittävä bonuksia varten. Asiakaspalvelumme ei pysty tarkastamaan vuorojen määrää yksittäisille työntekijöille, sillä tarkastus tehdään kampanjan päättyessä automatiikalla palkan maksua varten.

Seure tarjoaa keikkailubonusta myös Länsi-Uudenmaan alueella tehdyistä sote-alan tehtävistä. Voiko bonuksen tienata tekemällä sekä sote-alan että palvelualan keikkoja?

Kyllä tämä on mahdollista, jos sote-alan tehtävät ovat sinulle tarjolla valittaviksi. Huomaathan kuitenkin, että alueella voi tienata yhteensä vain yhden bonuksen.