Helsingin kaupungin kesätyöt lähihoitajille ja sairaanhoitajille

Huomaathan: Seuren nykyiset työntekijät hakevat sisäisessä haussa ja viiden vuoden sisällä työskennelleet Seuren entiset työntekijät voivat hakea tehtäviin palaajina. Kauemmin kuin 5 vuotta sitten työskennelleet hakevat uusina hakijoina.

Seuren kautta voit työskennellä Helsingin kaupungin kesätöissä seuraavissa kohteissa:

  • Kotihoito: Helsingin eteläinen ja keskinen kotihoito
  • Vammaistyö: Humalistonkadun tilapäishoidon yksikkö ja Ryhmäkoti Aurinkolahti
  • Vanhustyö: Vuorensyrjän palvelutalo ja Syystien seniorikeskus

Kaikki työsuhteet ovat jaksotyötä ja voivat sisältää myös ilta-, yö- ja viikonloppuvuoroja.

Tehtäviin haetaan lähtökohtaisesti valmistuneita lähihoitajia ja sairaanhoitajia. Vanhustyön kohteisiin tarjoamme tehtäviä tapauskohtaisesti kuitenkin myös opiskelijoille.

Tehtävissä tarvitaan Apotti-potilastietojärjestelmän osaamista. Jos sinulla ei ole vielä tehtävän edellyttämää Apotti-osaamista, voit suorittaa Apotti-koulutuksen ilmaiseksi Seuren kautta ennen tehtävän alkua.

Tutustu työkohteisiin

Vanhustyöhön haemme lähihoitajia ja sairaanhoitajia:

Tervetuloa Syystielle kesätöihin! Toivomme hyvään porukkaamme vahvistusta kesäksi. Syystiellä on suvaitsevainen ja joustava ilmapiiri, jossa asukkaiden hyvä elämänlaatu on meille tärkeintä. Kesän työskentelyä meillä ilahduttaa ulkoilu asukkaiden kanssa ja talon kesätapahtumat. Saat meiltä hyvän perehdytyksen, kivat työkaverit ja moniammatillisen tiimin tuen.

Vuorensyrjän palvelutalossa on moniammatillinen ja ikäihmisten hoitotyöhön motivoitunut henkilökunta. Pidämme tärkeänä kuntouttavaa työotetta, asiakaslähtöisyyttä, mielekästä arkea ja osallisuuden mahdollistamista. Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen työtehtäviisi, mielenkiintoisen työn huumorintajuisessa ja ammatillisessa työyhteisössä sekä moniammatillisentiimin tuen.

Vanhustyön työsuhteissa tarvitaan Apotti-osaaminen sekä lähihoitajilla lääkehoitolupa (PKS). Molemmat voit tarvittaessa suorittaa Seuren kautta jo ennen työsuhteen alkamista. Kesällä mahdollisesti tarvitsemasi pidempi vapaa on hyvä suunnitella ja sopia rekrytointivaiheessa.

Vanhustyön kohteisiin voidaan tapauskohtaisesti harkita myös opiskelijoita. Lähihoitajaopiskelijalla tulee olla suoritettuna vähintään Hyvinvoinnin ja toimintakyvyn edistäminen-opintojakso ja soveltuva harjoittelu.

Kotihoitoon haemme lähihoitajia:

Lauttasaaren, Töölön, Viiskulman, Kallion ja Vallilan tiimit hakevat joukkoonsa kesäksi lääkehoitoluvallisia ja -luvattomia lähihoitajia. Työt tehdään aamu- ja iltavuoroissa, ja asiakaskäynnit hoituvat pääsääntöisesti kävellen, pyörällä tai julkisella liikkuen. Kohteessa saat hyvän perehdytyksen. Kesän mahdolliset palkattomat lomat huomioidaan ja sovitaan rekrytointivaiheessa.

Mahdollisen lääkehoitoluvan lisäksi tarvitset Apotti-osaamisen, jonka voit tarvittaessa suorittaa Seuren kautta ennen työsuhteen alkua.

Vammaistyöhön haemme lähihoitajia, sairaanhoitajia, sosionomeja ja perushoitajia:

Humalistonkadun tilapäisyksikköön ja Aurinkolahteen haetaan kesäksi vammaistyön osaajaa. Työ kohteissa on monipuolista ja haastavaa, mutta antoisaa. Kesän mahdollisesta pidemmästä vapaasta voi sopia rekrytointivaiheessa. Kohteen työvuorosuunnittelu on joustavaa, ja työntekijöiden toiveet huomioidaan todella hyvin.

Tehtävissä tarvitset Apottia ja lääkehoito-osaamista, jotka voit tarvittaessa suorittaa tai täydentää työsuhteen alussa. Lisäksi Humalistonkadulla edellytetään rikosrekisteriotetta.

Vammaistyön kohteeseen pääsee tutustumaan etukäteen palkallisella koevuorolla. Näin varmistetaan, että tunnet kohteen ja sen työn luonteen ennen työsuhteeseen sitoutumista. Koevuorolla turvataan työn sujuvuus ja positiivinen kokemus kesätyöstä. Seure esittelee hakijan työkohteelle ja työkohteen esihenkilö sopii koevuoron suoraan hakijan kanssa.