Keikoista ja kesätöistä runsaat bonukset Länsi-Uudellamaalla!

Haku Länsi-Uudenmaan bonuksellisiin kesätöihin on sulkeutunut.

Tarjoamme nyt Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueelle tehdystä perusterveydenhoidon keikkatyöstä sekä sote-kesätöistä kunnon bonukset.

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueella

  • Ajalla 1.4.–31.5. tehdystä ensimmäisestä 10 keikasta maksamme bonuksen 500 Eur.
  • Ajalla 1.5.–30.9. tehdyistä määräaikaisista sote-tehtävistä (kesätöistä) maksamme bonuksen 300-1300 Eur.

Haemme Länsi-Uudenmaan kesätyötehtäviin lähihoitajia, sairaanhoitajia, hoiva-avustajia, terveydenhoitajia, ohjaajia sekä sote-alan opiskelijoita.

Tarjolla on runsaasti tehtäviä kotihoidossa, vanhustyössä ja palveluasumisen parissa, sairaaloiden vuodeosastoilla sekä vammaistyössä.

Hyvinvointialueen tehtävät ovat perusterveydenhuollon tehtäviä. Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen kohteissa on tarjolla bonuksellisia keikkoja myös palvelualan tehtäviin.

Tartu siis tilaisuuteen ja työskentele Seuren kautta Länsi-Uudenmaan eri kohteissa tai sovi itsellesi kesätyö kesäksi 2023! Bonukset ovat tarjolla sekä Seuren nykyisille, että uusille työntekijöille.

Palkat sekä tarkat tiedot tehtävistä ja niiden edellytyksistä kerromme työpaikkailmoituksissamme. Tehtäviä on rajallinen määrä ja niitä avataan haun aikana myös lisää.

Mikä on Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue?

Vuoden 2023 alusta perusterveydenhuollon palvelut siirtyivät kunnilta hyvinvointialueiden järjestettäväksi. Espoo sekä Länsi-Uudellamaalla sijaitsevat kunnat järjestäytyivät Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueeksi. Lue hyvinvointialueen sivuilta lisää.

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueella voit työskennellä laajasti koko Länsi-Uudellamaalla; Vihdissä, Siuntiossa, Inkoossa, Espoossa, Kauniaisissa, Karkkilassa, Lohjalla, Raaseporissa, Hangossa ja Kirkkonummella.

Hyvinvointialue ei kuitenkaan ole pelkästään alueellinen rajaus, vaan alueen tehtävät ovat aina perusterveydenhuollon tehtäviä tai näiden yksiköiden toimintaa tukevia tehtäviä. Esimerkiksi HUS:n tehtävät Lohjalla tai Espoossa tai ruokapalvelutyöntekijän työ Espoossa päiväkodissa eivät kuulu hyvinvointialueen tehtäviin, eikä niistä kerry bonusta. Sen sijaan ruokapalvelutyöntekijän keikat Lohjalla Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen työkohteissa palvelukeskuksissa ja vanhainkodeissa kerryttävät bonusta.

Lue lisää työskentelystä Seuren kautta Länsi-Uudellamaalla.

Bonukset myös Seuren nykyisille työntekijöille

  • Keikkatyöstä hyvinvointialueella bonukset kertyvät automaattisesti sekä Seuren nykyisille että uusille työntekijöille. Lue lisää.
  • Samoin määräaikaisista alueen sote-kesätöistä bonukset maksetaan sekä nykyisille, että uusille Seuren työntekijöille. Lue lisää.

Seuren nykyiset työntekijät hakevat määräaikaisiin tehtäviin sisäisessä haussa ja viimeisten viiden vuoden sisällä Seuressa aikaisemmin työskennelleet voivat hakea tehtäviin palaajina. Kauemmin kuin 5 vuotta sitten työskennelleet hakevat uusina hakijoina.

Lue seuraava sivu: Bonuksia keikkatyöstä >>