Keikoista ja kesätöistä runsaat bonukset Länsi-Uudellamaalla!

Sote-kesätyöt 2023 Länsi-Uusimaan hyvinvointialueella

Huomaathan: Seuren nykyiset työntekijät hakevat sisäisessä haussa ja viimeisten viiden vuoden sisällä Seuressa aikaisemmin työskennelleet voivat hakea tehtäviin palaajina.

Haluatko hyvän kesätyön, mutta kesän aikana myös omaa aikaa palautumiseen? Tule tekemään sinulle räätälöity kesäduuni Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueella. Tienaat kesästäsi myös tuntuvan bonuksen!

Haemme osaajia perusterveydenhoitoon, esimerkiksi vanhustyöhön asumispalvelun yksiköihin, kotihoitoon, sairaaloiden vuodeosastoille sekä vammaistyöhön.

Haemme tehtäviin lähihoitajia ja sairaanhoitajia sekä alan opiskelijoita. Vammaistyöhön haemme ohjaajia. Opiskelijoita haemme erityisesti vanhustyön kohteisiin.

Palkitse itsesi kesäbonuksella

Tehtävistä maksettavan palkan näet työpaikkailmoituksessamme. Lisäksi tarjoamme kesäbonuksen:

  • 30 pv työssäolojakso > 300 €
  • 60 pv työssäolojakso > 700 €
  • 90 pv työssäolojakso > 1100 € + työterveyshuolto ja ePassi-edut
  • 120 pv työssäolojakso > 1300 € + työterveyshuolto ja ePassi-edut

Työsuhteet sijoittuvat ajalle 1.5.-30.9.2023.

Hauilla ei ole viimeistä hakupäivää, mutta suosittelemme hakemaan heti, jotta pystymme varmistamaan sinulle toivomasi kesätyön.

Tehdään juuri sinulle sopiva kesätyö

Tehtävissä on räätälöintimahdollisuuksia. Voimme esimerkiksi sopia kanssasi työn aloitus- ja lopetusajankohdat, ja halutessasi voimme sopia tauosta tehtäviin niin, että ehdit itsekin lomailemaan. Osassa työkohteita voit työskennellä myös osa-aikaista viikkoa.

Länsi-Uudenmaan sote-alan tehtävistä ansaitset kesäbonuksen, jonka suuruus määräytyy työssäolojaksojen päivien perusteella. Kesäbonuksen saat, kun työsi ajoittuu kesäkaudelle 1.5.-30.9.2023.

Bonuksen suuruus tarkistetaan työsopimuksen tekemisen yhteydessä. Sovimme kanssasi kesätyöhösi kuuluvista työjaksoista, ja bonus maksetaan sovittujen työpäivien määrän mukaan.

Uudet työnhakijat hakevat kesätöitä helposti työpaikkailmoituksissa olevien linkkien kautta. Seuressa jo työskentelevät hakevat kesätöitä sisäisessä haussa. Katso sisäisen haun ohjeet täältä ja ehdota itseäsi kesätyöntekijäksi. Odotamme jo hakemuksianne!

Näin bonuksellinen kesätyö toimii

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen sote-kesätyöt tehdään alueen työkohteissa, kuten vanhusten asumisyksiköissä ja kotihoidon alueilla. Työnantajanasi toimii Seure. Halutessasi voit myös helposti jatkaa syksyllä Seuressa keikkaillen tai kuukausipalkkaisessa työssä.

Tarjoamme mahdollisuutta sopia työsuhteen ajalle palkattomia vapaita esimerkiksi lomamatkoja varten. Vapaista sovitaan lähtökohtaisesti samalla, kun työkokonaisuudesta sovitaan. Vapailta ei kerry kesäbonusta, vaan työssäolojaksojen ajat lasketaan yhteen.

Jos Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen työkohteet eivät ole sinulle aikaisemmin tuttuja, kerro meille toiveistasi ja osaamisestasi, niin suosittelemme sinulle sopivia kohteita.

Kesäbonuksen saat, kun olet työskennellyt sovitun työsuhteen loppuun asti. Jos työsuhde jäisi sovittua lyhyemmäksi, bonus maksettaisiin toteutuneen työsuhteen pituuden mukaisesti.

Kesäbonuksen suuruus on suhteessa työaikaan. Esimerkiksi 80 % työaika > palkkion suuruus 80 %, 50 % työaika > palkkion suuruus 50 % jne.

Bonus maksetaan, kun työsuhde on tehty sovitusti loppuun.

Kesätyön palkka kerrotaan työpaikkailmoituksessa. Eri tehtäviä on tarjolla rajallisesti, joten kiinnostaviin tehtäviin kannattaa hakea heti!

Usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia

Mikä kesäbonus ja miksi?

Haluamme toteuttaa työntekijälähtöiset kesätyöt mahdollistamalla työntekijämme toiveet työkohteiden, työsuhteen keston ja vapaiden suhteen. Ajatuksena on, että työntekijä kertoo meille työssäolojaksonsa ja maksamme kesäbonusta näiltä kalenteripäiviltä. Bonusta kasvattaa siis sovittujen työpäivien määrä. Haluamme palkita työntekijöiden sitoutumisen kesän suhteen kesäbonuksilla ja helpottaa sekä työntekijöiden, että asiakkaidemme kesän suunnittelua jo hyvissä ajoin.

Miten omat lomailutoiveet huomioidaan kesätöissä?

Lomatoiveesi kesän ajalle suunnitellaan jo työsuhdetta solmiessa, joten nämä ajankohdat tulee olla tiedossa työtä hakiessa. Voit toivoa halutessasi palkattomia vapaita työsuhteesi sisälle. Palkattomia vapaita ei lasketa mukaan kesäbonusta kerryttäviin päiviin, vaan bonukset maksetaan siltä ajalta, kun olet käytettävissä työhön ja työkohteella on mahdollisuus huomioida sinut resursseissa.

Työkohteiden työvuorotoiveisiin emme voi vaikuttaa tällä hetkellä. Olethan niistä yhteydessä suoraan työkohteeseen.

Mille ajalle kesätyöt sijoittuvat?

Voit toivoa työskentelyjaksosi vapaasti aikavälille 1.5.2023 –30.9.2023

Maksetaanko kesäbonusta, jos tekee lyhyempää työaikaa, esim. 80 % työaikaa?

Maksetaan. Kesäbonus määräytyy työaikaprosentin sekä työssäolojakson perusteella.

Saanko kesäbonuksen, jos työskentelen kesäkautena Länsi-Uudellamaalla palvelualan tehtävissä, esimerkiksi ruokapalvelutyöntekijänä tai projektityöntekijänä?

Kesän määräaikaisista tehtävistä eli kesätöistä tarjoamme bonuksen ainoastaan sote-alan tehtävistä. Sen sijaan Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen työkohteisiin tehdyistä keikkatöistä 1.4.–31.5. voi kerätä keikkabonuksen myös palvelualan tehtävistä.

Saanko kesäbonuksen, jos olen jo sopinut Seuren kanssa hyvinvointialueella tehtävästä määräaikaisesta sote-alan työsuhteesta, joka sijoittuu kokonaan tai osittain kesäkaudelle?

Kyllä, myös jo sovituista tehtävistä tienaa kesäbonuksen, kun tehtävän muut ehdot täyttyvät.

Voiko opiskelija hakea kesätyötä?

Ehdottomasti! Opiskelijoille on paljon mielenkiintoisia työskentelymahdollisuuksia vanhustyössä, kotihoidossa sekä vuodeosastoilla. Opiskelijalla tulee olla suoritettuna hyvinvoinnin ja toimintakyvyn edistämisopintojakso. Työtä voi tehdä sen kaltaisessa kohteessa, josta on työ- tai harjoittelukokemusta.

Opiskelijan tulee olla yli 18-vuotias. Kotihoidossa vaaditaan myös ajokortti suurimmassa osasta paikoista.

Mitä jos sairastun?

Sairastumisille ei voi mitään, eikä tämä vaikuta kesäbonukseesi. Pidemmissä poissaoloissa Seurella on oikeus arvioida asiaa tapauskohtaisesti. Toimithan siis Seuren ohjeiden mukaan sairastuttuasi.

Voinko tehdä keikkatöitä ennen kesää?

Voit ja kannattaakin! Työsuhdetta solmiessa voimme sopia, että myös haluamasi työskentelyalueet avautuvat sinulle keikkatyötä varten. Keikat valitset helposti OmaSeure-mobiilisovelluksesta.

Huomioithan, että eri työskentelyalueilla on erilaisia kriteerejä esimerkiksi osaamisvaatimusten, potilastietojärjestelmien ja lääkelupien suhteen. Voit työskennellä niillä aluilla, joihin kriteerien mukainen osaamisesi sopii.

Lue seuraava sivu: Tehtävät ja edellytykset >>