Palkitse itsesi sote-tehtävissä reiluilla bonuksilla

Keikkaile keväällä Seuren kautta ja tienaa keikkailubonuksia!

Huomaathan: Keikkatöiden bonuskaudet ovat päättyneet keväältä 2023.

Bonuksellisten kesätöiden haut jatkuvat Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueella.

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueella, Vantaan ja Keravan hyvinvointialueella sekä Helsingin sotessa Seuren kautta tehdyistä keikoista tarjoamme nyt kullakin alueella tehdyistä viidestä ensimmäisestä keikasta 200 Euron bonuksen.

Keikkailubonukset lyhyesti

  • Maksamme bonusta keikoista, jotka tehdään ajalla 1.1.-31.3.2023
  • Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen keikat tehdään työkohteissa Vihdissä, Siuntiossa, Inkoossa, Karkkilassa, Lohjalla, Raaseporissa, Hangossa, Espoossa, Kauniaisissa ja Kirkkonummella
  • Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen keikat tehdään työkohteissa Vantaalla ja Keravalla
  • Helsingin soten bonuskeikat tehdään Sairaala-, kuntoutus- sekä hoivapalveluissa (kotihoito, sairaalat ja seniorikeskukset) ja vammaispalveluissa
  • Bonuksen 200 eur tienaat viidestä työvuorosta. Bonuksen voi tienata kerran / alue
  • Bonukset maksetaan 28.4.2023 palkanmaksun yhteydessä

Keikat tulevat tarjolle OmaSeureen 1.1.2023 jälkeen. Tartu rohkeasti sekä tuttuihin että uusiin tehtäviin ja löydä omat uudet suosikkikohteesi!

Keikkailubonus 1.1.-31.3.2023 – Kysymyksiä & vastauksia

Keitä Seuren keikkailubonus koskee?

Keikkailubonus koskee sekä Seuren uusia, että nykyisiä työntekijöitä, kun keikat on tehty ajalla 1.1.-31.3.2023 Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueella, Vantaan ja Keravan hyvinvointialueella ja/ tai Helsingin soten SKH (Sairaala, kuntoutus, hoiva) -palveluissa ja vammaispalveluissa.

Täytyykö bonusta hakea tai sen täyttymisestä ilmoittaa Seurelle?

Bonuksen saa automaattisesti, kun sen ehdot täyttyvät.

Voinko tehdä keikat myös itselle tuttuihin paikkoihin, esimerkiksi Länsi-Uudenmaan keikat Espooseen?

Ilman muuta voit tehdä keikkoja myös Espooseen. Bonus maksetaan Länsi-Uudenmaan alueella keikkailtaessa kaikkien kuntien alueella. Käy kokeilemassa myös uusia työkohteita Vihdissä, Siuntiossa, Inkoossa, Karkkilassa, Lohjalla, Raaseporissa, Hangossa, Kauniaisissa ja Kirkkonummella.

Saanko enemmän bonusta, jos työskentelen enemmän kuin viisi keikkaa?

Bonus 200 Eur maksetaan kunkin työskentelyalueen osalta vain kerran per työntekijä, kun saman alueen sisällä on tehty viisi keikkaa. Esimerkiksi 10, 15 tai 20 keikkaa ei siis nosta bonuksen summaa.

Toki voit tehdä viisi (tai useamman) keikkaa kaikille kolmelle alueille ja tienata niistä kaikista oman bonuksen!

Saanko enemmän bonuksia, jos sekä keikkailen että olen bonuksiin oikeuttavassa määräaikaisessa tehtävässä?

Kukin työntekijä on oikeutettu yhteen bonukseen kullakin työskentelyalueella. Samalta työskentelyalueelta ei siis voi tienata kahta bonusta, mutta eri alueilta kyllä.

Esimerkiksi jos työskentelet Seuren kautta määräaikaisessa tehtävässä Helsingin kaupungin kotihoidossa ja sen lisäksi myös keikkailet Helsingin kotihoidossa, voit tienata kesätyöbonuksen mutta et keikkailubonusta. Kuitenkin jos esimerkiksi teet Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen kesätyön ja sen lisäksi keikkailet Helsingin kaupungin bonuskeikoilla, voit tienata bonukset molemmista.

Mitä tarkoitetaan työskentelyalueella?

Työskentelyalueella tarkoitetaan aluetta, josta yksi palveluiden järjestäjätaho, kuten kaupunki tai hyvinvointialue, vastaa. Työskentelyalueella on usein voimassa omat linjauksensa mm. siitä, mitä potilastietojärjestelmiä käytetään tai mitä lääkelupia tarvitaan.

Seuren kautta voi työskennellä näillä työskentelyalueilla:

  • Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue: Espoo, Kirkkonummi, Kauniainen, Lohja, Raasepori, Karkkila, Inkoo, Siuntio, Vihti, Hanko (maksetaan bonuksia)
  • Vantaan ja Keravan hyvinvointialue: Vantaa, Kerava (maksetaan bonuksia)
  • Helsingin kaupunki (maksetaan bonuksia Sairaala-, kuntoutus- sekä hoivapalveluissa (kotihoito, sairaalat ja seniorikeskukset) ja vammaispalveluissa)
  • HUS (ei makseta bonuksia)

Onko yksi työvuoro aina yksi keikka?

Keikalla tarkoitamme työvuoroa. Jos siis valitset yhden työvuoron pituisen keikan, tienaat tästä yhden bonukseen oikeuttavan vuoron. Jos taas valitset kolmen työvuoron pituisen keikan, tienaat keikasta kolme bonukseen oikeuttavaa vuoroa jne.

Pitääkö keikan olla tietyn pituinen? Riittääkö esimerkiksi viiden tunnin työvuoro?

Keikan eli työvuoron pituudella ei ole väliä. Esimerkiksi omana keikkanaan varattu 5 tunnin työvuoro on riittävä.

Milloin bonukset maksetaan?

Bonukset maksetaan 28.4.2023 palkan yhteydessä.

En näe OmaSeuressa Länsi-Uusimaan tai muiden minua kiinnostavien alueiden keikkoja

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueiden uusien alueiden tehtävät tulevat tarjolle Seuren työntekijöille OmaSeureen 1.1.2023 jälkeen.

Osalle seurelaisia alueet tulevat tarjolle automaattisesti. Jos et näe Länsi-Uusimaan (Espoo, Vihti, Siuntio, Inkoo, Karkkila, Lohja, Raasepori, Hanko, Kauniainen, Kirkkonummi) tai muiden sinua kiinnostavien alueiden keikkoja, ota OmaSeuren viestillä yhteys asiakaspalveluumme niin hoidamme tehtäväalueen laajennuksen kanssasi kuntoon.

Voinko seurata bonusvuorojen kertymistä?

OmaSeuressa ei ole vielä mahdollisuutta seurata bonuksiin oikeuttavia tehtäviä. Seuraathan itse, että keikkojen määrä yhdellä alueella on riittävä bonuksia varten. Asiakaspalvelumme ei pysty tarkastamaan vuorojen määrää yksittäisille työntekijöille, sillä tarkastus tehdään kampanjan päättyessä automatiikalla palkan maksua varten.

Seure tarjoaa keikkailubonusta myös Länsi-Uudenmaan alueella tehdyistä palvelualan tehtävistä. Voiko bonuksen tienata tekemällä sekä sote-alan että palvelualan keikkoja?

Kyllä tämä on mahdollista, huomaathan kuitenkin, että bonusta kerryttävien vuorojen tekeminen palvelualan tehtävissä koskee ainoastaan Länsi-Uudenmaan hyvinvointialuetta, ja että alueella voi tienata yhteensä vain yhden bonuksen.