Lähihoitaja tai alan opiskelija, tule kesätöihin 2021 Helsingin kaupungin soteen!

Helsinki ei pysähdy kesälläkään. Kaupunkilaisten terveyspalveluiden varmistamiseksi haemme runsaasti lähihoitajia Helsingin kaupungin kohteisiin.

Tutustu tehtäviin ja hae heti

Lähihoitajien kesätyöhaku 2021 on avautunut ja haku jatkuu kesään asti. Töitä kannattaa hakea nopeasti, sillä aloitamme haastattelut heti ja nopeimmat hakijat voivat valita mieleisensä työkohteet.

Avoimet tehtävät julkaistaan samassa hakuilmoituksessa ja tehtäviin haetaan Seuren rekrytointijärjestelmän kautta. Hakemuksessa voit kertoa toiveesi työkohteesta. Haastattelussa voit kertoa meille toiveesi työn aloitus- ja loppumisajasta.

Seuren nykyiset työntekijät voivat hakea tehtäviin samalla hakemuksella.

Näin haet

  • Lue työpaikkailmoitus ja päätä, mihin tehtävään haluat hakea.
  • Täytä tietosi hakemukseen huolellisesti ja laita hakemukseen mukaan kaikki pyydetyt liitteet. Lisäämällä tarvittavat dokumentit hakemukseen jo tässä vaiheessa nopeutat hakuasi huomattavasti!
  • Jos olet terveydenhuoltoalan opiskelija, liitä hakemukseen CV:n lisäksi tuore opintosuoritusote ja koulun läsnäolotodistus.
  • Mikäli olet valmistunut lähihoitajaksi, liitä mukaan tutkintotodistus ja mahdolliset työtodistukset.
  • Hakemuksen lähettämiseen jälkeen voit lisätä hakemukseen halutessasi myös suosittelijan sähköpostiosoitteen.
  • Saat haastattelukutsun sähköpostilla, josta pääset ajanvarausjärjestelmän kautta varaamaan sinulle sopivan haastatteluajan. Työhaastattelu toteutetaan videopuheluna. Ohjeet videopuheluun saat sähköpostissa.
  • Jos haastattelu sujuu hyvin, onneksi olkoon! Kun olemme tarkastaneet vaaditut todistukset, ilmoitamme tietosi tulevalle esihenkilöllesi yhteydenottoa ja työsopimuksen tekoa varten.