Sote-töihin Keski-Uudellamaalle Seuren kautta

Vuonna 1990 toimintansa aloittanut Seure toimi aluksi Helsingin alueella ja laajeni vähitellen Espooseen, Vantaalle ja HUS:n kohteisiin. Tuoreimpana alueena Keski-Uudenmaan Sote-kuntayhtymä eli Keusote aloitti yhteistyön Seuren kanssa vuoden 2019 alusta.

Keski-Uudellamaalla asuva voi nyt löytää haluamansa joustavan työn läheltä kotia.

Keusoten alueilla; Tuusulassa, Hyvinkäällä, Nurmijärvellä, Järvenpäässä, Mäntsälässä ja Pornaisissa, tarjolla on monipuolisia keikkatöitä. Seuressa voi tehdä esimerkiksi keikan vain silloin tällöin, tai valita työviikon täyteen monipuolisesta tarjonnasta.

Rekrytoimme Keski-Uudenmaan alueen sosiaali- ja terveydenhuollon työkohteisiin uusia työntekijöitä mm. kotihoitoon, vanhustenhoitoon, terveyskeskussairaalan vuodeosastolle sekä terveyskeskuksen vastaanotoille.

Seuren kautta laajin valikoima keikkatyötä

Haluamme tuoda rekrytointimme sinne, missä työntekijät ja tehtävät kohtaavat. Haastattelemme uusia työntekijöitä Helsingin toimiston lisäksi myös Keski-Uudenmaan kunnissa.

Teemme työnhaun keikkatyöhön helpoksi: Työntekijä käy yhdessä työhaastattelussa ja työntekijäksi hyväksymisen jälkeen hänen valittavanaan on monipuolinen työtarjonta niin laajalla alueella pk- seudulla, kuin mitä itse on valmis liikkumaan.

Seuren koko ja tarjonta luo mahdollisuuksia: Jos keikkatyöntekijä haluaa myöhemmin tehdä mieluummin pidempiä työsuhteita, hän voi siirtyä uusiin tehtäviin samalla työnantajalla.

Keikkatyö tuo vaihtelua ja on monelle elämäntapa

Keikkatyö on joustavaa: Moni arvostaa vapautta valita milloin, missä ja kuinka paljon hän työskentelee. Keikkatyössä pääsee myös tutustumaan uusiin ihmisiin ja erilaisiin työpaikkoihin sekä oppia erilaisia toimintatapoja.

Keikkatyötä voi tehdä päätoimisesti mutta yleensä sitä tehdään esimerkiksi opintojen ohessa, eläkkeellä, hoitovapaalla tai lisätienestin ansaitsemiseksi.

Keikkojen ja sijaisuuksien teko Seuren kautta kannattaa, sillä työvuorot voi helposti varata itselleen mobiilisti ja laaja verkosto kohteita antaa mahdollisuuden laajentaa omaa työssäkäyntialuetta ja kohteita sen mukaan, mistä itse on kiinnostunut.

Katso työpaikat Keski-Uudellamaalla