Hae kotihoidon ammattilaiseksi täydennyskoulutuksen kautta

Lähihoitaja, oletko kiinnostunut laajentamaan työmahdollisuuksiasi kotihoidossa? Tarjoamme monipuolisen työn, jonka voi sovittaa joustavasti omaan elämään sopivaksi. Uusi työ kotihoidossa voi nyt avautua perehdytyksen ja täydennyskoulutuksen kautta.

Kotihoidon käytännön perehdytys kestää 2–4 päivää, hakijan toiveen mukaisesti Helsingin, Espoon tai Vantaan kotihoidossa itselle sopivalla kotihoidon alueella. Perehdytyksen jälkeen sinulla on mahdollisuus työllistyä Seuren työntekijänä kotihoidossa.

Perehdytykseen haemme valmistuneita lähihoitajia, joilla on aikaisempaa kokemusta esimerkiksi palvelutalosta tai sairaalasta, tai hoitajia joiden kotihoidon työkokemuksesta on aikaa yli viisi vuotta.

Kasvata ammattiosaamistasi täydennyskoulutuksella

Kotihoitoon perehdytyksen kautta hakijoille tarjoamme myös Amiedun kanssa yhteistyössä Seuren työntekijöille räätälöidyn täydennyskoulutuspaketin. Koulutukset järjestetään 2.–7.10 ja 21.–27.11 välisinä aikoina.

Koulutukseen sisältyy kokonaisuudet asiakkaan kohtaamisesta, dokumentoinnista ja tietosuojasta sekä työergonomiasta.

Kotihoidon täydennyskoulutus on ilmainen ja se on tarkoitettu sekä Seuren nykyisille, työkohteitaan kotihoitoon laajentaville työntekijöille, että perehdytyksen kautta Seuressa aloittaville työntekijöille.

Hae Lähihoitajan kotihoidon perehdytykseen täällä!

Perehdytykseen valitut voivat ilmoittautua täydennyskoulutukseen.

Seure

Seure

Seure on kunta-alan henkilöstöosaaja. Tehtävämme on turvata asiakkaidemme henkilöstön saatavuus. Työntekijöillemme tarjoamme monipuolisia ja joustavia työmahdollisuuksia.