Sisäinen työnhaku – seurelaisten väylä uusiin tehtäviin

Näitkö kiinnostavan työpaikkailmoituksen sivuillamme? Jos työskentelet jo Seuressa, voit hakea uusiin tehtäviin helposti sisäisen työnhaun kautta. Sinun ei siis tarvitse hakea uutta työtä seure.fi:ssä olevan työpaikkailmoituksen kautta, vaan teet sen kätevästi OmaSeuressa.

Jo Seuressa työskenteleville on sisäisessä haussa tarjolla myös runsaasti työpaikkoja, joita ei avata julkiseen hakuun lainkaan.

Sisäinen työnhaku uusiin kuukausipalkkaisiin tehtäviin

  • Kirjaudu OmaSeureen
  • Siirry kohtaan Haku. Varmista, että yläosassa olevassa haun päivämäärärajauksessa on tarpeeksi myöhäinen loppumisaika, esimerkiksi vuoden loppuun.
  • Siirry kohtaan Suodata, ja varmista, että valinta Soveltuvat on päällä. Soveltuvat työvuorot ovat sinulle sopivia, usein pidempiä työrupeamia, joita et voi suoraan varata.
  • Hae tehtävään avaamalla työvuoron tiedot ja paina Kiinnostunut. Jos saat työn itsellesi, saat siitä erikseen ilmoituksen meiltä Seuresta.

Hakusi tehtävään on automaattisesti voimassa niin kauan, kun tehtävä on OmaSeuressa haettavana. 

Sisäinen työnhaku uusiin keikkatöihin

Sinulle sopivat keikat ovat tarjolla OmaSeuressa koko ajan. Sinulle tarjolla olevien keikkojen määrää voit lisätä laajentamalla työskentelyaluettasi tai työnimikkeitäsi. Työskentelyalueitasi voi lisätä ja muokata OmaSeuressa itse. Työnimikkeittesi laajentamista voit pyytää tällä lomakkeella.

Lue lisää