Tapaa Seure Educa-messuilla 25.-26.1.2019!

Sijaisopettajaksi Seuren sijaisopettajapalvelun kautta?

Me Seuressa haemme säännöllisesti pääkaupunkiseudun kouluihin sijaisia luokanopettajan, aineenopettajan ja erityisopettajan tehtäviin. Seurelaisia yhdistää halu tehdä merkityksellistä työtä. Haluamme olla luomassa hyviä edellytyksiä lapsen kasvulle, kehitykselle ja oppimiselle lukuvuoden jokaisena päivänä.

Keikkailevana sijaisopettajana pääset työskentelemään eri kouluissa ja valitsemillasi alueilla. Samalla saat kehittää omaa osaamistasi vaihtuvissa työympäristöissä ja oppilasryhmissä.

Sijaisopettajan työ on usein yhden tai kahden päivän mittaisia keikkatöitä. Tarjolla on myös pidempiä sijaisuuksia. Keikkatyötä voi tehdä joustavasti oman elämäntilanteen mukaan. Tarjontamme on esillä sähköisessä Keikkanetti- järjestelmässämme, josta sijaisopettaja voi näppärästi poimia omaan aikatauluunsa ja elämäntilanteeseensa sopivat työvuorot.

Opettajaksi Seureen hakeva voi olla esimerkiksi pätevä luokan- tai aineenopettaja, opettajaksi opiskeleva, vasta valmistunut tai muuten opettajan työssä kokenut.

Sijaisopettajien tarvitsija, tule Seuren osastolle tutustumaan sijaisopettajapalveluumme

Seuren sijaisopettajapalvelu sujuvoittaa ja nopeuttaa sijaisten hankintaa myös sijaisten tarvitsijalle. Sijaisopettajapalvelun kautta toimitamme sijaisia helposti, luotettavasti ja nopeasti.

Tapaa Seure Educa-messuilla 25.1. ja kuule lisää sijaisopettajapalvelusta ja työmahdollisuuksista Espoon, Helsingin ja Vantaan kouluissa.

Lue lisää Seuren sijaisopettajapalvelusta

Educa-messujen sivut