Kokemuksia Seuresta

Minkälaista on työnteko Seuressa? Työntekijämme kertovat!

Seuressa työskentelee yli 16 000 ihmistä sadoissa eri kohteissa hoitotyössä, päiväkodeissa ja kouluissa. Suuren työyhteisön sitoo yhteen sama työnantaja, Seure.

Työntekijämme kertovat, millaista on olla töissä Seuressa ja miten asiat Seuren kanssa hoituvat – tässä kokemuksia Seuresta.

Palkkalaskelmat ja palkanmaksu toimivat niin kuin pitääkin.

Mielestäni työskentely Seuren kautta on helppoa ja sujuvaa. Voin luottaa siihen että kaikki toimii ja palkat maksetaan oikein ajallaan. Oli helppo valinta ryhtyä uudestaan Seuren kautta keikkailemaan ja harkitsen kokoaikaista työskentelyä Seuren kautta joustavuuden takia.

Työvuorojen ja ruokailujen merkintä arjessa on tehty todella helpoksi ja nopeaksi, hyvät järjestelmät.

Työvuoroja on todella helppo valita OmaSeure -sovelluksen kautta, mikä on todella positiivinen asia. Työvuoroja löytyy paljon joka päivä, ja olen ollut erittäin tyytyväinen Seureen työnantajana. Sähköpostiin tulee tasasin väliajoin kaikki ajankohtainen info, mikä on todella hyvä juttu!

Minua palvelleet asiakaspalvelijat ovat olleet mukavia ja ottaneet minut tosissaan. He ovat vieneet asiani aina loppuun, mikä on hienoa. Kaikkiin kysymyksiin saa vastauksen.

Sovitut vuorot toteutuvat 100 % varmuudella. Epäselvyyksiä ei ole tai niitä on äärimmäisen harvoin. Sovittuihin vuoroihin liittyviä asioita ei tarvitse selvitellä työn ulkopuolella, vaan vapaa-aika on vapaa-aikaa ja työasiat hoidetaan työajalla. Ei siis ole jatkuvaa selvittelyä kohteiden tai Seuren kanssa mistään työhön liittyvästä.

Seurelaisten uratarinoita

Vaikka lähihoitajan opinnot eivät olleet ensimmäinen vaihtoehto, niin silti joku siinä kiinnosti. Ajatus lasten kanssa työskentelystä, hyvän ja toimivan varhaiskasvatuksen edistämisestä kiinnostivat minua paljon jo ennen päätöksen tekoa. Mietin, että olisipa mahtavaa tehdä töitä niiden kanssa, joilla on koko elämä edessä ja olla mukana tukemassa sitä alun kehitystä ja sitä kautta panostaa siihen millaisia vaikuttajia tulevaisuuden yhteiskuntaan näistä lapsista kasvaa.

Jonna

Toiminta koira-alalla ollut aina se haave. Se toteutuikin ja olen ollut 12v yrittäjänä koirien kanssa tekemisissä. Mutta kun sairaus iski on koira-ala jätettävä taka-alalle. Lapset ja nuoret varsinkin erityisnuoret ovat olleet aina lähellä sydäntä, varsinkin kun oma poika on erityisnuorukainen. Päätin lähteä vielä melkein 50v opiskelemaan uutta ammattia lasten ja nuorten erityisohjaajaksi. Tällä tiellä ollaan opiskelut on vielä kesken ja odotan valmistumista kuin hepo kesää. Tarkoitus olisi lähteä opiskelujen lomassa ja valmistuessa tekemään keikkoja Seurelle. Keikkalaisena on hyvä tutustua eri paikkoihin ja luoda joskus pidempiäkin työsuhteita.

Kiti

Tulin alalleni vahingossa. Olin työkokeilussa leikkipuistojen johtajien toimistolla, toimistoapulaisena. Sitä kautta menin auttamaan puistoihin tietokoneiden kanssa ja siitä sovinkin meneväni töihin puistoon. Yhtäkkiä huomasin, että minulla oli puolen vuoden sijaisuus yhdessä puistossa.

Nina

Työskentelin aiemmin Seuren kautta sosiaaliohjaajana Vantaan kaupungilla. Oltuani 6 kk sijaisena sain pidemmän määräaikaisen työsuhteen kaupungilta. Nyt työskentelen kaupungilla kehittämistehtävissä ja työ on täsmälleen sellaista josta olen unelmoinut. Työ voi todellakin olla ilo!

Määräaikainen unelmatyö

Lisää kokemuksia, töitä ja onnistuneita työpäiviä löydät Seurelaisia-blogistamme.