Sosiaaliohjaaja

Sosiaaliohjaajan työ

Sosiaaliohjaaja toimii sosiaalisen tuen, neuvonnan ja ohjauksen tehtävissä. Työnkuva sosiaaliohjaajan tehtävissä on useimmiten laaja vaatien tekijältään monipuolista osaamista. Asiakaskunta on laaja, sillä asiakkaina voivat olla vanhukset, vammaiset, lapset, päihdeongelmaiset, pitkäaikaissairaat, mielenterveyskuntoutujat, pakolaiset ja maahanmuuttajat.

Seuressa työkohteina sosiaaliohjaajan työssä voivat olla hyvinkin erilaiset sosiaalihuollon kohteet sekä avohuollossa että erilaisissa laitoksissa. Työkohteina voivat olla esim. kaupunkien sosiaaliasemat, asumispalveluyksiköt tai muut nuorten ja aikuisten sosiaalineuvontaa tarjoavat toimipisteet.

Edellytämme soveltuvaa sosiaali- ja terveydenhuoltoalan tutkintoa (esim. sosionomi) ja vähintään harjoittelukokemusta sosiaalityön kohteesta tai vahvaa työkokemuksen kautta hankittua osaamista sosiaalityöstä. Myös alan opiskelijat voivat työskennellä kauttamme sosiaaliohjaajan tehtävissä.

Työllistyminen: Työtä on tarjolla eniten Vantaalla ja Espoossa. Työ on useimmiten päivätyötä, mutta kohteesta riippuen tehdään myös vuorotyötä.

Tehtävään voit hakea Seuren Sote-alan avoimen hakuilmoituksen kautta.

Sosiaaliohjaajan palkka: Palkat mahdollisine lisineen ilmoitetaan työpaikkailmoituksissamme.

Soveltuva tausta: Sosiaali- ja terveydenhuoltoalan tutkinto, esimerkiksi sosionomi, tai olet alan opiskelija ja sinulla on kokemusta sosiaalityön kohteesta, tai vahva työkokemus sosiaalityön tehtävistä.

Vaaditut luvat ja todistukset: Tutkinto- ja työtodistukset. Valviran rekisteröinti (alalle valmistuneet). Jos työ tehdään tiloissa, joissa on lapsia: Rikostaustaote.

TES / työehtosopimus:

Sosiaaliohjaajan työpäivä: Lue vinkit onnistuneeseen keikkailupäivään

Tutustu tarkemmin Seuren sote-tehtäviin ja työkohteisiin pääkaupunkiseudulla.

< Hoiva-avustaja | Sosiaaliohjaaja | Vammaistyön ohjaaja >