Työpaikkakuvaukset – kokki

Kokin työ

Seuressa kokin työkohteet ovat usein keskus- ja valmistuskeittiöitä, joista lähetetään lounasruokaa ja raaka-ainetarvikkeita muihin kohteisiin. Ruokaa valmistetaan suurina määrinä tuotanto-ohjeiden mukaan, sisältäen monenlaisia erikoisruokavaliota.

Pienemmissä yksiköissä tehtäviin sisältyy erikoisruokien valmistusta sekä aamupalan, salaatin ja välipalan valmistusta. Tehtäviin voi kuulua myös leipomista, tilausten tekoa, elintarvikkeiden vastaanottoa ja varastointia, astiahuoltoa, keittiön ja ruokasalin puhtaanapitoa ja asiakaspalvelua. Työtehtävät vaihtelevat työkohteittain.

Kokin palkka: Palkat mahdollisine lisineen ilmoitetaan työpaikkailmoituksissamme.

< Keittiöalan työpaikat | Kokki | Yhdistelmätyöntekijä >