Seuren yleisimmät työpaikat siivousalalla

Siivousalan työpaikat

Siivousalan (puhtaanapitoalan, siistijän) töitä tarjoamme Helsingin, Espoon, Vantaan ja sekä Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin alueella. Tyypillisimpiä työkohteitamme ovat sairaala- ja terveydenhuollon kohteet ja päiväkodit.

Laitoshuoltajana Seuren kautta työskennellään hoitoalan kohteissa. Työkuva on ylläpito- ja perussiivousta sekä muita palvelutehtäviä. Palvelutaloissa siivousalueeseen kuuluvat asukkaiden huoneet, yleiset tilat, päivystyspuoli, toimistot, kahvihuone sekä ruokasali. Tehtävä sisältää sekä puhtaanapidon että ruokahuollon tehtäviä.

Suurin osa laitoshuoltajan töistä on keikkoja, kestoltaan yhdestä päivästä muutamaan päivään. Työvuorot sijoittuvat arkipäivien aamu- ja iltavuoroihin, mutta tarjolla on myös viikonloppuvuoroja. Keikkoja on tarjolla säännöllisesti läpi vuoden ja rekrytoimme läpi vuoden laitoshuoltajan tehtäviin. Edellytämme laitoshuoltajalta vastaavaa aiempaa työkokemusta tai alan koulutusta.

Laitoshuoltajan palkka: Palkat mahdollisine lisineen ilmoitetaan työpaikkailmoituksissamme.

Katso avoimet laitoshuoltajan työpaikat

Sairaalatyössä laitoshuoltaja osallistuu sairaalahuolto- ja laitoshygieniapalvelujen puhtaanapitotehtäviin. Lisäksi tehtäviin kuuluu kohteesta riippuen ruokahuollon avustavia tehtäviä ja muita laitoshygieniapalveluja. Aseptisen työjärjestyksen toteutuminen sairaaloiden siivoustyössä on olennaista mikrobien leviämisen ehkäisemiseksi. Laitoshuoltajan on hallittava korkean hygieniatason kriteerit.

Suurin osa töistä on keikkoja, kestoltaan yhdestä päivästä muutamaan päivään. Työvuorot sijoittuvat arkipäivien aamu- ja iltavuoroihin, mutta tarjolla on myös viikonloppuvuoroja. Keikkoja on tarjolla säännöllisesti läpi vuoden ja rekrytoimme läpi vuoden laitoshuoltajan tehtäviin. Edellytämme laitoshuoltajalta vastaavaa aiempaa työkokemusta tai alan koulutusta.

Sairaalan laitoshuoltajan palkka: Palkat mahdollisine lisineen ilmoitetaan työpaikkailmoituksissamme.

Katso avoimet sairaalan laitoshuoltajan työpaikat

Päiväkotiapulaisen työtehtävät ovat päiväkotitilojen siivousta, päivittäin lattioiden puhdistus ja vessojen siivous sekä ruokailun jälkeen pöytien ja tuolien pyyhintä ja roskien vienti. Lisäksi työtehtäviin kuuluu vaatehuoltoa esimerkiksi lasten märkien vaatteiden kuivumaan laittamista ja kurahousujen pesemistä.

Tarvittaessa päiväkotiapulaisen työtehtäviin voi kuulua myös lapsiryhmässä työskentelyä, mikä tarkoittaa esimerkiksi lasten hoitoon ja pukemiseen osallistumista. Päiväkotiapulaisen työtehtävät ovat osittain päiväkotikohtaisia.

Päiväkotiapulaisen palkka: Palkat mahdollisine lisineen ilmoitetaan työpaikkailmoituksissamme.

Katso avoimet päiväkotiapulaisen työpaikat

Astiahuoltajan tehtävä kuuluu ruokapalvelualan tehtäviin.

Astiahuoltajan tehtävä sisältää lähinnä astiahuoltoa laitoskoneilla. Työkohteen voi usein valita asiakkaiden laajasta keittiöverkostosta, joissa työ tehdään kupu-, tunneli-, rae-, pata- ja tappimattopesukoneiden kanssa.

Tehtävänkuvaan saattaa kuulua myös astioiden kerääminen ruokasalin puolelta sekä keittiön tilojen ja laitteiden puhdistamista. Työvuorot sijoittuvat usein lounasaikaan klo 9–15 välille.

Astiahuoltajan palkka: Palkat mahdollisine lisineen ilmoitetaan työpaikkailmoituksissamme.

Katso avoimet astiahuoltajan työpaikat

Tarjoamme töitä myös yhdistelmätyöntekijän nimikkeellä. Yhdistelmätyöntekijä työskentelee päiväkodeissa ja hänen työnsä on yhdistelmä ruokapalvelutyötä ja puhtaanapidon tehtäviä. Lue yhdistelmätyöntekijän työstä lisää.