Tekninen kehitys

Teknisellä kehitystyöllä varmistamme, että alustamme pystyvät vastamaan tulevaisuuden palveluiden ja toimintojen vaatimuksiin.

Kehitimme pohjan tulevaisuuden datapohjaisille palvelutuotteille


Vuoden 2019 aikana teimme merkittävää kehitystyötä datan ja analytiikan saralla. Työmme mahdollistaa tulevaisuuden mielekkään työnteon, tehokkaat prosessit ja asiakkaille tarjottavat, dataan pohjautuvat palvelutuotteet.

Keväällä 2019 Seuressa aloitettiin data-alustan kehittäminen. Uusi alusta luo pohjan kehittämiselle nyt ja tulevaisuudessa. Kehittämistä on jatkettu vuoden aikana ja mukaan on lisätty jatkuvasti uutta tietoa ja tietolähteitä.

Syksyn aikana valmistuimme tilanteeseen, jossa olemme voineet hyödyntää tietoa raportoinnin uudistamisessa, erilaisissa asiakkaiden ja liiketoiminnan tietotarpeissa, edistyneen analytiikan hyödyntämisessä sekä tietopalvelutuotteiden, kuten henkilöstöresurssianalyysien, kehittämisessä ja tuottamisessa. Vuoden aikana ehdimme toteuttaa asiakkaillemme ensimmäiset henkilöstöresurssianalyysit ja aloittaa yksi laajempi yhteistyö asiakkaan kanssa.