Talous

Toimitimme asiakkaillemme ennätykselliset 5,5 miljoonaa työtuntia ja liikevaihtomme kasvoi 14 prosenttia edellisvuoteen verrattuna.

Vastasimme kasvavaan kysyntään rikkomalla ennätyksiä 

Palveluidemme kysyntä kasvoi vuonna 2022. Kysynnän kasvu johtuu alati pahenevasta työvoimapulasta pääkaupunkiseudulla ja koko Uudellamaalla. Kun asiakkaamme eivät itse saa rekrytoitua tarvittavaa määrää työntekijöitä, työntekijöiden tarve Seuren kautta kasvaa. Vuoden aikana kasvu oli erityisen voimakasta varhaiskasvatuksen toimialalla. Sosiaali- ja terveysalalla sekä muilla toimialoilla kasvu oli maltillisempaa. Muut toimialat pitävät sisällään muun muassa keittiöalan, puhtaanapidon, kiinteistö- ja valvonta-alan, kulttuurialan sekä liikunta,- nuoriso- ja toimistoalan.

Työvoimapulan keskellä toimitimme asiakkaillemme 5,5 miljoonaa työtuntia, joka on enemmän kuin koskaan Seuren 33-vuotisen taipaleen aikana. Haastavassa tilanteessa pystyimme kasvattamaan asiakkaillemme toimitetun henkilöstön määrää, kun yhä suurempi joukko työntekijöitä valitsi Seuren työnantajakseen. Joustavia työmuotoja tarvitaan nyt ja tästä eteenpäin. Uusimaalaisten peruspalveluita turvataan parhaiten vakituisen henkilöstön ja keikkahenkilöstön yhdistelmällä.

Myynti toimialoittain

*Muut toimialat -myynnin osuutta korjattu 7.3.2023

Myynti asiakkaittain

Liikevaihtomme kasvoi 146,9 miljoonaan euroon 

Liikevaihtomme kasvoi 14 prosenttia edellisvuoden 129,4 miljoonasta eurosta 146,9 miljoonaan euroon. Olemme toiminnallisesti ja taloudellisesti vakaalla pohjalla ratkomassa henkilöstön saatavuuden haasteita tulevina vuosina, joina työmarkkinoilta poistuu eläkkeelle merkittävästi isompia ikäluokkia kuin tilalle tulee uusia.

Seuren liikevaihdon kehitys

Tuotamme asiakkaillemme ratkaisuja kustannustehokkaasti 

Vuokrahenkilöstön palkat ja työnantajamaksut muodostavat valtaosan kuluistamme. Jäljelle jäävällä osuudella katamme kustannustehokkaasti muun muassa tietojärjestelmiemme ylläpidon, toimintamme kehittämisen, toimitilamme, markkinoinnin sekä hallinnon henkilöstökulut.

Seuren kulurakenne