Sote-kesätyöt Seuren kautta

Tee kesätyöt joustavasti Seuren kautta

Onko suunnitelmissasi kesätyö pääkaupunkiseudulla mutta sinulle on tärkeää päästä kesällä myös matkoille tai festareille?

Kesätyöhaut Vantaan ja Keravan sekä Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen kesätöihin ovat avautuneet!

  • Haemme lähihoitajia, sairaanhoitajia sekä lähihoitaja- ja sairaanhoitajaopiskelijoita.
  • Haut ovat auki 15.5. 2024 saakka.

Avasimme Helsingin bonuksellisen kesätyöhaun kotihoitoon uudelleen!

  • Haemme lähihoitajia ja lähihoitajaopiskelijoita.
  • Haku on auki 15.5.2024 saakka.

Tekemällä kesätyön Seuren kautta voit itse valita, haluatko työskennellä

  • Kesätyönä määräaikaisena työsopimuksena – Voimme räätälöidä mm. aloitus- ja lopetusaikoja toiveittesi mukaan ja voimme sopia työhön myös tauon lomailua varten.
  • Voit tehdä kesätyön myös keikkailemalla. Keikkatyössä sinä valitset työpäiväsi, joten mikään kesäsi kohokohdista ei jää väliin. Tarjolla on runsaasti sekä ilta- että aamuvuoroja, valitse sinulle mieluisimmat vuorot. Katso keikkatyöhaut.

Tarjoamme kesäisin töitä lähihoitajille, sairaanhoitajille, terveydenhoitajille, hoiva-avustajille ja ohjaajille sekä sote-alan opiskelijoille. Haettavat nimikkeet voivat kuitenkin vielä vaihdella.

Seuren kautta voit työskennellä sekä perusterveydenhuollossa että erikoissairaanhoidossa. Kohteita löytyy Helsingin kaupungilta, Länsi-Uudenmaan sekä Vantaan ja Keravan hyvinvointialueilta ja HUS-sairaaloista eri kaupungeista. 

Tehtäviä on tarjolla koko kesän – Sinä päätät missä, milloin ja paljonko työskentelet

Tehtäviä on tarjolla esimerkiksi kotihoidossa, seniorikeskuksissa, vammaistyössä, sairaaloiden vuodeosastoilla, kotisairaalassa ja terveysasemilla. Erikoissairaanhoidossa tarjoamme työtehtäviä mm. päivystyksessä, psykiatriassa sekä sairaaloiden erilaisilla vuodeosastoilla (mm. sisätaudit ja kirurgia.) Kesällä töitä on tarjolla runsaasti erityisesti kotihoidossa.

Halutessasi voit kesän jälkeen jatkaa Seuressa sen mukaan, miten työ sinun elämäntilanteeseesi sopii.

Seure on paras tapa aloittaa työnteko jo opiskeluaikana – Myös kesällä

Toivotamme lähihoitajaopiskelijat ja sairaanhoitajaopiskelijat tervetulleeksi Seuree. Hauistamme löydät tarkemmat tiedot tehtävien edellyttämistä osaamisista.

Jo valmistuneita sote-työntekijöitä autamme tarvittaessa vaadittujen lääkelupien ja potilastietojärjestelmäosaamisen hankinnassa. Kauttamme voi suorittaa mm. Apotti-koulutuksen.

Hakeminen ja työn aloittaminen on helppoa. Näin haet.

Katso avoimet kesätyöhaut