Työnhakijalle

Tietoa työsuhdemuodoista

Me tarjoamme sinulle joustavia mahdollisuuksia työllistyä juuri sinun elämääsi sopivalla tavalla.

Kauttamme voit työskennellä keikkatöissä, jolloin päätät omat työkeikkasi vapaasti itse tai määräaikaisissa työsuhteissa, jolloin viikkotyötunnit ja työkohteet on ennalta sovittuja.  Työsuhteiden vertaaminen ja omaan elämään oikean työskentelytavan löytäminen on tärkeä osa uuden työn hakemista. Tutustu tarjoamiimme vaihtoehtoihin ja valitse juuri sinulle sopiva työsuhdemuoto.

Lue lisää Seuren työsuhdemuodoista

Keikkatyö tarkoittaa lyhyitä, usein yhden tai muutaman työvuoron pituisia ”keikkoja”. Keikkatyössä voit valita itse milloin, missä ja kuinka usein työskentelet. Keikkailu antaa sinulle vapauden suunnitella oman työelämäsi juuri omannäköiseksesi. Työkeikat varataan OmaSeure-puhelinsovelluksen kautta. Tarjolla olevista työvuoroista rakennat omaan arkeesi ja elämääsi sopivat työkuviot.

Pitkällä työsuhteella tarkoitetaan meillä Seuressa vähintään 16 päivää kestävää määräaikaista työsuhdetta. Työ tehdään yleensä yhdessä ja samassa työkohteessa, vaikkapa tietyssä koulussa, päiväkodissa tai sairaalassa. Viikoittainen työtuntimäärä on sovittu ennalta ja töitä tehdään sovittuna aikana. Pitkässä työsuhteessa tiedät tarkkaan kuukausitulosi ja palkka maksetaan aina kerran kuussa.

Varahenkilötyösuhteessa yhdistyvät pitkän työsuhteen ennakoitavuus ja keikkatyön vaihtelevuus. Työ tehdään vaihtelevasti eri työkohteissa esimerkiksi sairauslomasijaistarpeen mukaan. Kiertävää työntekijää voidaan kutsua myös varahenkilöksi, koska hän työskentelee sovittujen työkohteiden sijaisena sairastumisten varalta. Varahenkilön työ ei kuitenkaan tarkoita varallaoloa. Viikoittainen työtuntimäärä on ennalta sovittu ja palkka maksetaan kerran kuussa.