Avoimet opetuksen työpaikat

Tutustu avoimiin opetuksen työpaikkoihin ja uramahdollisuuksiin

Seuren kautta voit työskennellä pääkaupunkiseudun suomenkielisissä peruskouluissa ja iltapäiväkerhoissa erilaisissa opetusalan tehtävissä. Opetusalalla töitä on tarjolla yhden päivän sijaisuuksista koko lukuvuoden kestäviin työsuhteisiin.

Rekrytoimme opetusalan eri pituisiin määräaikaisiin työsuhteisiin ja eri työtehtäviin läpi vuoden. Heinäkuun puolestavälistä huhtikuun loppuun rekrytoimme työntekijöitä lyhyisiin työsuhteisiin eli keikkatyöhön.

Lukukauden tai lukuvuoden mittaisiin määräaikaisiin työsuhteisiin rekrytoimme ensisijaisesti kesän aikana, mutta tarpeen mukaan myös läpi koulun lukuvuoden. Tarjolla on myös osa-aikatyötä.

Kaikista Seuren työpaikkailmoituksista näet työstä maksettavan peruspalkan. Seuren tuntipalkka ja kuukausipalkka on helppo tarkistaa jokaisesta tehtävästä.

Selaa ja hae avoimia opetuksen työpaikkoja

Opetuksen kaikki työtehtävätTutustu tarkemmin opetuksen työtehtävien kuvauksiin sekä koulutus- ja osaamisvaatimuksiin.

Tutustu Seureen – Olisimmeko seuraava työnantajasi?

Seure tarjoaa pääkaupunkiseudun julkisen terveydenhuolloin keikkatyöt ja määräaikaiset työsuhteet. Olemme luotettava työnantaja ja tarjoamme laajimman valikoiman tehtäviä ja työkohteita, joista voit valita mieleisesi. Tutustu työskentelyyn Seuressa.

Onko Seure jo tuttu? Nykyiset työntekijät hakevat sisäisellä haulla ja viiden vuoden sisällä aikaisemmin Seuressa työskennelleet hakevat palaajina.

Saatat olla kiinnostunut näistä

Muut toimialat ja uramahdollisuudet