Välkommen till Seure

Seure förmedlar arbetstagare till alla slags jobb från endagsvikariat till flera månader långa anställningar. De anställda vid Seure arbetar på bland annat sjukhus, hälsostationer, daghem, skolor, servicehus och inom hemvården.

Se lediga jobb och ansök!

Seure erbjuder jobb i huvudstadsregionen

Seure är ett icke-vinstdrivande bemanningsföretag. Vi förmedlar arbetstagare till alla slags jobb från endagsvikariat till flera månader långa anställningar. Vi är verksamma i Helsingfors, Esbo, Vanda och Grankulla samt i Helsingfors och Nylands sjukvårdsdistrikts område. Seure erbjuder jobb både på finska och på svenska.

De anställda vid Seure arbetar på bland annat sjukhus, hälsostationer, daghem, skolor, servicehus och inom hemvården. De vanligaste arbetsuppgifterna är närvårdare, sjuksköterska, barnskötare, skolassistent, kock och arbetstagare inom måltidstjänsterna. Du kan läsa beskrivningarna av våra vanligaste arbetsplatser här (sidan är på finska).

Bygg din karriär flexibelt och arbeta när du vill

Seure erbjuder inhopparjobb, deltidsjobb, visstidsanställningar och inom vissa branscher även fasta anställningar. Våra inhoppare kan själva välja sina arbetstider och arbetsplatser. Därför passar arbetet ihop med många slags livssituationer.

Vi sysselsätter varje dag flera tusen arbetstagare och vi är ständigt på jakt efter nya förmågor. På vår rekryteringssida kan du bläddra bland arbetsplatserna i vårt omfattande utbud. Lönerna för arbetsuppgifterna visas i annonserna.

Inhopparjobb passar bra för olika livssituationer

När Julia Jokinen går igenom sin kalender, ser hennes dagar verkligen bråda ut. Elitidrottarens målinriktade aktiviteter kombinerade med studierna till idrottsinstruktör tar upp det mesta av hennes tid. Julia har även utrymme för jobb som barnskötare i sin hektiska vardag.

Läs mer >>

Inhopparen bestämmer själv över sina jobb och semestrar
Inhopparjobbet är i bästa fall flexibelt, givande och lärorikt. Inhopparen väljer själv sina arbetspass, lediga dagar och semestrar. Dock är den allmänt rådande uppfattningen om inhopparjobb ofta helt annan. Vi tog tag i de seglivade fördomarna och slog hål på dem.

Läs mer >>

Barnskötaren inom småbarnspedagogik ger barnet stöd och trygghet
Karla, som arbetar som barnskötare inom småbarnspedagogik via Seure, njuter av sitt arbete. Hon sökte arbete som barnskötare på ett daghem på rekommendation av goda vänner.

Läs mer >>