Seure är frihet och trygghet – och bättre arbetsupplevelser

Hos Seure arbetar ungefär 15 000 människor varar flera tusen dagligen stöder våra kunders vardag på hundratals platser inom vården, i daghem och skolor.

Det skulle vara fint att få dig som en del av vår arbetsgemenskap vars kärna utgörs av frihet och trygghet. Vi vill erbjuda mest arbetsmöjligheter, mest arbetsplatser och mest flexibilitet där just du vill – från korta inhopparjobb till långa vikariat. Du bestämmer.

Vad innebär frihet och trygghet i praktiken?

Seures mål är att vara en pålitlig arbetsgivare och ett lockande alternativ för alla som arbetar inom branscher där Seure förmedlar arbetstagare, i alla livssituationer. Vi lovar att vi varje dag strävar efter att säkerställa åtminstone följande saker.

  • Vi är att ansvarsfullt företag. Vi bemöter dig och alla våra arbetstagare och arbetssökande med respekt och jämlikhet. Hos oss får du vara just som du är: oavsett ålder, språk, etnisk bakgrund, kön eller sexuell läggning.
  • Vi betjänar mångsidigt. Vi erbjuder till dig genuint mest arbetspass, mest arbetsplatser och mest arbetsalternativ. Vi kräver inte att du förbinder dig till bara en arbetsgivare, och om du vill kan du byta arbetsplatser och jobb. Om du däremot vill ha ramar för ditt jobb, erbjuder vi kontinuerlighet och bekanta arbetsplatser.
  • Du kan lita på oss. Du kan alltid lita på att du får lön enligt kollektivavtalet och att lönen betalas enligt jobb som gjorts och i tid. Utöver lönen får du tillägg och semester. Oklara situationer sköts snabbt, och från Seure får du alltid också andra arbetsdokument som du behöver. Du är Seure-medarbetare och vi på Seures kontor stöder dig, vår kollega.
  • Vi värdesätter ditt arbete. Vi är stolta över att få vara din arbetsgivare. Du är en viktig del av din arbetsgemenskap och räddare för hundratals finländares vardag. Vi förstår hur utmanande ditt arbete är och vi vill göra ditt arbete så smidigt som möjligt så att du kan lägga fokus på arbetet. Vi välkomnar också dig som bara tillfälligt vill arbeta hos Seure.
  • Vi är här också i morgon. Jobb och livssituationer kommer och går men Seure stannar. Många har trivts hos Seure i årtionden, och även om ditt liv skulle förändras kan du alltid återvända till Seure.

Ibland kan det kännas som om löften bara är tomma ord. För oss är det också gärningar, och du kan bekanta dig med vår vardag till exempel genom våra inhoppares upplevelser samt med våra riktlinjer för rekrytering och mångfald. Här finns fakta bakom våra löften.

Läs mer om Seure som arbetsgivare: