Seure työpaikkana

Me tuomme muuttuvaan työelämään vapautta ja varmuutta. Luomme yksilöllisiä työuria, joiden ansiosta turvaamme meille kaikille tärkeitä palveluja.

Haluamme tarjota eniten työmahdollisuuksia, eniten työkohteita ja eniten joustoa työkuvioihisi – toimivasta työstä syntyy mielekäs elämä.

Mitä vapaus ja varmuus meillä Seuressa käytännössä tarkoittavat?

Haluamme olla luotettava työnantaja ja houkutteleva vaihtoehto kaikille meidän välittämillä aloilla työskenteleville, kaikissa elämäntilanteissa. Lupaamme, että pyrimme joka päivä varmistamaan vähintään seuraavat asiat:

  • Olemme vastuullinen yritys. Kohtelemme sinua ja kaikkia seurelaisia sekä työnhakijoita kunnioittavasti ja samanarvoisesti. Meillä saat olla juuri sellainen kuin olet; ikään, kieleen, etnisyyteen, sukupuoleen tai seksuaaliseen suuntautumiseen katsomatta.
  • Keikkatyö on juttumme. Tarjoamme sinulle aidosti eniten työvuoroja, eniten työkohteita ja eniten vaihtoehtoja tehdä työtä. Emme vaadi sitoutumista vain yhteen työnantajaan, ja halutessasi voit seikkailla kohteesta ja työstä toiseen. Jos taas kaipaat työhösi raameja, tarjoamme jatkuvuutta ja tuttuja työkohteita.
  • Voit luottaa meihin. Voit aina luottaa siihen, että saat työehtosopimuksen mukaista palkkaa ja että palkka maksetaan tehdyn työn mukaan ja ajallaan. Palkan lisäksi sinulle kuuluu lisät ja lomat. Epäselvät tilanteet hoidetaan nopeasti, ja meiltä saat aina myös muut tarvitsemasi työntekijädokumentit. Sinä olet seurelainen ja olemme Seuren toimistolla tukemassa sinua, kollegaamme.
  • Arvostamme työtäsi ja uraasi. Olemme ylpeitä saadessamme olla työnantajasi. Olet tärkeä osa työyhteisöäsi ja arjen pelastaja. Ymmärrämme työsi haastavuuden ja haluamme tehdä työskentelystäsi mahdollisimman sujuvaa, jotta sinä voit keskittyä työntekoon. Mahdollistamme urapolut ja kouluttautumisen pelkän keikkailun lisäksi. Toivotamme tervetulleeksi myös sinut, joka haluat työskennellä Seuressa vain väliaikaisesti.
  • Olemme täällä myös huomenna. Töitä ja elämäntilanteita tulee ja menee, mutta Seure pysyy. Monet ovat viihtyneet meillä vuosikymmeniä, ja vaikka elämässäsi puhaltaisivat uudet tuulet, meille voi aina palata.

Välillä voi tuntua siltä, että lupaukset ovat pelkkiä tyhjiä sanoja. Meille ne ovat myös tekoja, ja voit tutustua arkeemme esimerkiksi keikkalaistemme kokemusten kautta sekä rekrytointi- ja monimuotoisuuslinjauksiimme. Lisäksi tässä muutama fakta lupaustemme takaa.

Muutama fakta lupaustemme takaa:

Lue lisää:

Tietoa palkoista

Seuren tuntipalkka ja kuukausipalkka on helppo tarkistaa jokaisesta tehtävästä. Tutustu kuinka kokonaispalkka lisineen muodostuu

Työehtosopimukset

Noudatamme kahta eri työehtosopimusta, Seuretes ja Avaintes. Se, mikä tessiä sinun kohdallasi noudatetaan, riippuu työsuhteesi kestosta.

Kokemuksia Seuresta

Millaista on työnteko meillä Seuressa? Annetaan seurelaisten vastata!