Tehtävänä toimiva työ, missiona mielekäs elämä

Seure tuo muuttuvaan työelämään vapautta ja varmuutta. Luomme yksilöllisiä työuria, joiden ansiosta turvaamme meille kaikille tärkeitä palveluja.

Seuressa työskentelee yli 16 000 ihmistä, joista useat tuhannet päivittäin tukevat asiakkaidemme arkea sadoissa kohteissa hoitotyössä, päiväkodeissa ja kouluissa. Olisi hienoa saada sinutkin osaksi työyhteisöämme, jonka ytimessä on vapaus ja varmuus.

Haluamme tarjota eniten työmahdollisuuksia, eniten työkohteita ja eniten joustoa juuri mihin haluat – Toimivasta työstä syntyy mielekäs elämä. Lue täältä, mitä voimme käytännössä tarjota!

Mitä vapaus ja varmuus käytännössä tarkoittavat?

Haluamme olla luotettava työnantaja ja houkutteleva vaihtoehto kaikille Seuren välittämillä aloilla työskenteleville, kaikissa elämäntilanteissa. Lupaamme, että pyrimme joka päivä varmistamaan vähintään seuraavat asiat:

  • Olemme vastuullinen yritys. Kohtelemme sinua ja kaikkia työntekijöitämme ja työnhakijoita kunnioittavasti ja samanarvoisesti. Meillä saat olla juuri sellainen kuin olet; ikään, kieleen, etnisyyteen, sukupuoleen tai seksuaaliseen suuntautumiseen katsomatta.
  • Keikkatyö on juttumme. Tarjoamme sinulle aidosti eniten työvuoroja, eniten työkohteita ja eniten vaihtoehtoja tehdä työtä. Emme vaadi sitoutumista vain yhteen työnantajaan, ja halutessasi voit seikkailla kohteesta ja työstä toiseen. Jos taas kaipaat työhösi raameja, tarjoamme jatkuvuutta ja tuttuja työkohteita.
  • Voit luottaa meihin. Voit aina luottaa siihen, että saat työehtosopimuksen mukaista palkkaa ja että palkka maksetaan tehdyn työn mukaan ja ajallaan. Palkan lisäksi sinulle kuuluu lisät ja lomat. Epäselvät tilanteet hoidetaan nopeasti, ja Seuresta saat aina myös muut tarvitsemasi työntekijädokumentit. Sinä olet seurelainen ja olemme Seuren toimistolla tukemassa sinua, kollegaamme.
  • Arvostamme työtäsi ja uraasi. Olemme ylpeitä saadessamme olla työnantajasi. Olet tärkeä osa työyhteisöäsi ja arjen pelastaja. Ymmärrämme työsi haastavuuden ja haluamme tehdä työskentelystäsi mahdollisimman sujuvaa, jotta sinä voit keskittyä työntekoon. Mahdollistamme urapolut ja kouluttautumisen pelkän keikkailun lisäksi. Toivotamme tervetulleeksi myös sinut, joka haluat työskennellä Seuressa vain väliaikaisesti.
  • Olemme täällä myös huomenna. Töitä ja elämäntilanteita tulee ja menee, mutta Seure pysyy. Monet ovat viihtyneet Seuressa vuosikymmeniä, ja vaikka elämässäsi puhaltaisivat uudet tuulet, Seureen voi aina palata.

Välillä voi tuntua siltä, että lupaukset ovat pelkkiä tyhjiä sanoja. Meille ne ovat myös tekoja, ja voit tutustua arkeemme esimerkiksi keikkalaistemme kokemusten kautta sekä rekrytointi- ja monimuotoisuuslinjauksiimme. Lisäksi tässä muutama fakta lupaustemme takaa.

Voit lukea Seuresta ja seurelaisista lisää:

Tilaa Seuren uutiskirje, niin saat noin kerran kuukaudessa tietoa valitsemiltasi aloilta sekä uusimmat työpaikkailmoituksemme.