Avoimet työpaikat lähihoitajalle

Tutustu lähihoitajan avoimiin työpaikkoihin ja uramahdollisuuksiin

Lähihoitajalla on erittäin hyvät työllistymismahdollisuudet Suomessa. Työskentelyn voit aloittaa jo opiskeluaikana ja myös eläkeiän ylittäneet konkarit ovat haluttuja työntekijöitä. Alalla voit valita työnteon muodon, joka sinulle sopii: Joustavan keikkatyön, turvallista arkea rakentavan määräaikaisen työn, tai perinteisen vakituisen työsuhteen. 

Seuren kautta voit työskennellä helposti jo opiskeluaikana, päätyösi ohella tai myös silloin, jos haluat esimerkiksi viettää perheaikaa tai matkustella työn lomassa. Alalla on yleistä tehdä keikkatyötä myös toisen työsuhteen ohella, esimerkiksi joko työskennellen perinteisen hoitoalan työsuhteen lisäksi, tai mahdollistaen hoitoalan keikkailulla oman yritystoiminnan.

Kaikista Seuren työpaikkailmoituksista näet työstä maksettavan peruspalkan. Seuren tuntipalkka ja kuukausipalkka on helppo tarkistaa jokaisesta tehtävästä.

Selaa ja hae avoimia lähihoitajan työpaikkoja

Eikö nyt auki olevista hausta löytynyt sinulle mieleistä? Tilaa itsellesi sähköposti tai uutiskirjekooste uusista avautuvista hauista.

Lähihoitajan työtehtävätTutustu tarkemmin lähihoitajan työtehtävien kuvauksiin sekä koulutus- ja osaamisvaatimuksiin.

Tutustu Seureen – Olisimmeko seuraava työnantajasi?

Seure tarjoaa pääkaupunkiseudun julkisen terveydenhuolloin keikkatyöt ja määräaikaiset työsuhteet. Olemme luotettava työnantaja ja tarjoamme laajimman valikoiman tehtäviä ja työkohteita, joista voit valita mieleisesi. Tutustu työskentelyyn Seuressa.

Onko Seure jo tuttu? Nykyiset työntekijät hakevat sisäisellä haulla ja viiden vuoden sisällä aikaisemmin Seuressa työskennelleet hakevat palaajina.

Lähihoitaja Heli keikkailee kotihoidon kohteissa

Saatat olla kiinnostunut näistä

Muita kiinnostavia työtehtäviä Seuressa