Avoimet varhaiskasvatuksen työpaikat

Tutustu avoimiin varhaiskasvatuksen työpaikkoihin ja uramahdollisuuksiin

Seuren kautta voit työskennellä avustajana, varhaiskasvatuksen lastenhoitajana tai -opettajana pääkaupunkiseudun päiväkodeissa ja leikkipuistoissa. Varhaiskasvatuksessa töitä on tarjolla yhden päivän sijaisuuksista lukukauden tai koko lukuvuoden kestäviin työsuhteisiin.

Työskentelyn voit aloittaa jo opiskeluaikana. Rekrytoimme varhaiskasvatuksen eri pituisiin määräaikaisiin työsuhteisiin ja eri työtehtäviin läpi vuoden. Heinäkuun puolestavälistä kesäkuun alkuun rekrytoimme työntekijöitä lyhyisiin työsuhteisiin eli keikkatyöhön.

Lukukauden tai lukuvuoden mittaisiin määräaikaisiin työsuhteisiin rekrytoimme ensisijaisesti kesän aikana, mutta tarpeen mukaan myös läpi lukuvuoden.

Voit työskennellä Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla suomenkielisissä tai ruotsinkielisissä päiväkodeissa.

Kaikista Seuren työpaikkailmoituksista näet työstä maksettavan peruspalkan. Seuren tuntipalkka ja kuukausipalkka on helppo tarkistaa jokaisesta tehtävästä.

Selaa ja hae avoimia varhaiskasvatuksen työpaikkoja

Kaikki varhaiskasvatuksen työtehtävätTutustu tarkemmin varhaiskasvatuksen työtehtävien kuvauksiin sekä koulutus- ja osaamisvaatimuksiin.

Tutustu Seureen – Olisimmeko seuraava työnantajasi?

Seure tarjoaa sinulle varhaiskasvatuksen, opetuksen ja palvelualojen keikkatöitä sekä määräaikaisia työsuhteita pääkaupunkiseudulla. Olemme luotettava työnantaja ja tarjoamme laajimman valikoiman tehtäviä ja työkohteita, joista voit valita mieleisesi. Tutustu työskentelyyn Seuressa.

Onko Seure jo tuttu? Nykyiset työntekijät hakevat sisäisellä haulla ja viiden vuoden sisällä aikaisemmin Seuressa työskennelleet hakevat palaajina.

Saatat olla kiinnostunut näistä

Muut toimialat ja uramahdollisuudet