Avoimet keikkatyöpaikat

Tutustu avoimiin keikkatyöpaikkoihin ja uramahdollisuuksiin

Keikkatyö antaa elämääsi vapautta. Meillä päätät itse milloin työskentelet, missä työskentelet ja kuinka paljon. Tarjolla olevista työvuoroista rakennat omaan arkeesi ja elämääsi sopivat työkuviot.

Hallitse omaa työaikaasi. Halusitpa työskennellä paljon tai vähän, meillä se onnistuu. Voit valita kuinka monta päivää töitä teet viikossa tai koska olet lomalla. Työvuorot varaat erittäin helpolla OmaSeure-puhelinsovelluksella. Ei puhelinhippaa, tulevien vuorojen tiedustelemista tai viestirinkejä, vaan työvuorot varaat napin painalluksella.

Kaikista Seuren työpaikkailmoituksista näet työstä maksettavan peruspalkan. Seuren tuntipalkka ja kuukausipalkka on helppo tarkistaa jokaisesta tehtävästä.

Selaa ja hae avoimia keikkatyöpaikkoja

Eikö nyt auki olevista hausta löytynyt sinulle mieleistä? Tilaa itsellesi sähköposti tai uutiskirjekooste uusista avautuvista hauista.

Saatat olla kiinnostunut näistä

Tutustu Seureen – Olisimmeko seuraava työnantajasi?

Seure tarjoaa sinulle soten, varhaiskasvatuksen, opetuksen ja palvelualojen keikkatöitä sekä määräaikaisia työsuhteita pääkaupunkiseudulla. Olemme luotettava työnantaja ja tarjoamme laajimman valikoiman tehtäviä ja työkohteita, joista voit valita mieleisesi. Tutustu työskentelyyn Seuressa.

Onko Seure jo tuttu? Nykyiset työntekijät hakevat sisäisellä haulla ja viiden vuoden sisällä aikaisemmin Seuressa työskennelleet hakevat palaajina.

Muut Seuren työsuhdemuodot