Työnhakijalle

Kesätyöt – Sote-alan työskentely kesällä

Tarjoamme kesällä töitä muun muassa lähihoitajille, sairaanhoitajille, ohjaajille ja alan opiskelijoille. Lisäksi kesätöitä on tarjolla muun muassa laitoshuoltajana sairaaloissa ja palvelutaloissa.

Varhaiskasvatuksessa ja opetuksessa kesätöitä ei ole tarjolla

Koulujen loma-aikoina kouluissa ja päiväkodeissa ei ole töitä tarjolla, joten emme tarjoa kesätöitä varhaiskasvatuksen, opetuksen, puhtaanapidon tai ruokapalvelun aloilla.

Sote-alalla tehtäviä on tarjolla koko kesän

Sote-alan kesätöissä voit työskennellä perusterveydenhuollossa Helsingin, Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen, Länsi-Uusimaan hyvinvointialueen kohteissa, sekä erikoissairaanhoidossa HUS-kohteissa.

Tehtäviä on tarjolla esimerkiksi kotihoidossa, vammaistyössä, sairaaloiden vuodeosastoilla ja kotisairaalassa. Erikoissairaanhoidossa tarjoamme tehtäviä mm. päivystyksessä, psykiatriassa, sisätaudeissa ja kirurgiassa. Kesäisin töitä on tarjolla runsaasti erityisesti kotihoidossa.

Keikkatyössä sinä valitset työpäiväsi, joten mikään kesäsi kohokohdista ei jää väliin. Tarjolla on sekä ilta- että aamuvuoroja, joista voit valita itsellesi mieluisimmat vuorot.

Keikkatöiden lisäksi tarjoamme lisäksi myös perinteisempiä kesätöitä määräaikaisina työsuhteina.

Tilaa uutiskirjeemme

Saat noin kerran kuukaudessa tietoa valitsemiltasi aloilta sekä uusimmat työpaikkailmoituksemme.