Seure yhdistää työn ja tekijän

Seure on Uudellamaalla toimiva henkilöstöpalveluyhtiö, jonka kautta työskentelee joka päivä tuhansia ammattilaisia päiväkodeissa, kouluissa ja terveydenhuollon toimipisteissä. Tarjoamme työtä – keikkoja ja määräaikaisia työsuhteita – julkisten palveluiden kohteissa, eli kaupunkien, kuntien ja hyvinvointialueiden työpaikoilla.

Olemme tunnettu laajasta työtarjonnasta, helposta työvuorojen valinnasta ja luotettavuudesta. Seuressa voit aidosti päättää missä, milloin ja paljonko työskentelet, kuten vain sinun elämääsi sopii.

Seure on monimuotoinen ja aidosti syrjimätön työpaikka. Tarjoamme mahdollisuuksia työskennellä myös epätyypillisissä elämäntilanteissa, kuten opiskelun tai eläkkeen lomassa sekä toisen työn ohella. Seuren keikkatyöntekijät ovat itse valinneet työtapansa ja Seuren työnantajakseen.

Seure turvaa kaupunkilaisten arkea

Seuren tavoitteena on tukea asiakkaidemme laadukasta ja turvallista arkea tarjoamalla työntekijöitä erilaisiin henkilöstötarpeisiin – tehokkaasti ja asiantuntevasti. Tunnemme keikkailijamme ja luomme heille parempia, yksilöllisempiä urapolkuja.

Olemme voittoa tavoittelematon ja asiakkaidemme omistama henkilöstövuokrauksen asiantuntija. Toimimme HelsinginEspoonVantaan ja Kauniaisten kaupunkien, HUS:n sekä Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen ja Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen alueilla.

Henkilöstövuokrauksen lisäksi autamme asiakkaitamme henkilöstösuunnittelussa ja -sijoittelussa. Olemme kaupunkilaisten arjessa mukana varmistamassa laadukkaita julkisia palveluita.

Teemme aktiivista yhteistyötä asiakkaidemme kanssa johdosta työkohteiden tilaaja-asiakkaisiin. Kehitämme toimintaamme ja prosessejamme yhdessä asiakkaidemme kanssa ja samalla luomme paitsi suuria muutoksia, myös uusia rohkeita toimintatapoja arkea helpottavia ratkaisuja.

Yhtiömuotomme vuoksi tarjoamme palveluja ainoastaan omistaja-asiakkaillemme.

Seuren palvelut

Seure Henkilöstöpalvelut lyhyesti

  • Perustettu vuonna 1990
  • Omistajat: Helsingin kaupunki, Vantaan kaupunki, Espoon kaupunki, Kauniaisten kaupunki, HUS, Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue, Vantaan ja Keravan hyvinvointialue, Keski-Uudenmaan hyvinvointialue, Vantaan Tilapalvelut, Koulutuskuntayhtymä Omnia sekä Espoo Catering Oy
  • Liikevaihto: 181,8 miljoonaa euroa (2023)
  • Aktiivisia työntekijöitä: 19 100 (2023)
  • Työkohteita: 3 500 (2023)
  • Uusia rekrytointeja vuodessa: 11 700 (2023)
  • Tehtyjä työtunteja: 6,4 miljoonaa (2023)
  • Suurimmat toimialamme ovat sosiaali- ja terveydenhuolto, varhaiskasvatus, opetus sekä palvelualat
  • Yleisimpiä työkohteitamme ovat sairaalat, ikäihmisten palveluiden kohteet, terveysasemat, päiväkodit ja koulut

Seure tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia

Eniten tarjoamme työtä ja välitämme työntekijöitä varhaiskasvatukseen, sosiaali- ja terveydenhuoltoon, kouluihin sekä palvelualoille. Yleisimpiä työtehtäviämme ovat lähihoitaja, sairaanhoitaja, varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, koulunkäynninohjaaja, kokki sekä ruokapalvelutyöntekijä.

Seurelaiset työskentelevät asiakkaidemme kohteissa, muun muassa sairaaloissa, terveysasemilla, päiväkodeissa, palvelutaloissa, kotihoidossa sekä kouluissa.

Luotettava työnantaja

Tunnemme työntekijöidemme tarpeet ja tarjoamme luotettavan palkan ja mahdollisuuksia urapolkuihin. Hoidamme työnantajavelvollisuutemme ja työntekijöidemme työsuhdeasiat aina ammattitaidolla.

Sisäinen ilmoituskanava

Seurella on käytössä EU-direktiivin vaatimusten mukainen sisäinen ilmoituskanava eli Whistleblowing -kanava. Sisäisen ilmoituskanavan kautta työntekijät, asiakkaat ja sidosryhmät voivat ilmoittaa nimettöminä väärinkäytösepäilyistään tai yleisten toimintaperiaatteiden vastaisesta toiminnasta Seuressa.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Tiina Nieminen Liiketoimintajohtaja, opetus, varhaiskasvatus ja palvelualat +358 44 576 3693
Kaarina Liimatainen Liiketoimintajohtaja, sosiaali- ja terveydenhuolto +358 40 705 5843