Tietoa Seuresta

Seure turvaa kaupunkilaisten palveluja pääkaupunkiseudulla

Seure on voittoa tavoittelematon henkilöstöpalveluyhtiö. Välitämme työvoimaa yhden päivän sijaisuuksista aina kuukausien mittaisiin työsuhteisiin. Työvoiman vuokrauksen lisäksi autamme asiakkaitamme myös muissa henkilöstöasioissa, kuten rekrytoinnissa ja henkilöstöresurssien optimoinnissa.

Yhtiömuotomme vuoksi tarjoamme palveluja ainoastaan omistaja-asiakkaillemme. 1.1.2023 alkaen toimimme Helsingin, Espoon, Vantaan ja Kauniaisten kaupunkien, HUS:n sekä Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen ja Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen alueilla.

Tehtävämme ja päämäärämme on turvata asiakkaidemme henkilöstön saatavuus. Haluamme olla asiakkaittemme kumppani ja henkilöstöalan haasteiden ratkaisija.

Seure tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia

Eniten välitämme työntekijöitä sosiaali- ja terveysaloille, varhaiskasvatukseen, opetukseen sekä palvelualoille. Yleisimpiä työtehtäviämme ovat lähihoitaja, sairaanhoitaja, varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, koulunkäynninohjaaja, kokki, ruokapalvelutyöntekijä sekä välinehuoltaja.

Seurelaiset työskentelevät asiakkaidemme kohteissa, muun muassa sairaaloissa, terveysasemilla, päiväkodeissa, palvelutaloissa, kotihoidossa sekä kouluissa.

Luotettava työnantaja

Työnantajavelvollisuutemme ja Seuren työntekijöiden työsuhdeasiat ovat aina ammattitaidolla hoidettuja. Lue Seuresta työnantajana.

Sisäinen ilmoituskanava

Seurella on käytössä EU-direktiivin vaatimusten mukainen sisäinen ilmoituskanava eli Whistleblowing -kanava. Sisäisen ilmoituskanavan kautta työntekijät, asiakkaat ja sidosryhmät voivat ilmoittaa nimettöminä väärinkäytösepäilyistään tai yleisten toimintaperiaatteiden vastaisesta toiminnasta Seuressa.

Lue lisää sisäisestä ilmoituskanavasta.

Seure Henkilöstöpalvelut lyhyesti

  • Perustettu vuonna 1990
  • Omistajat: Helsingin kaupunki, Espoon kaupunki, Vantaan kaupunki, HUS-kuntayhtymä, Kauniaisten kaupunki, Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue, Vantaan ja Keravan hyvinvointialue, Vantaan Tilapalvelut, Koulutuskuntayhtymä Omnia sekä Espoo Catering Oy
  • Liikevaihto: yli 146,9 miljoonaa euroa (2022)
  • Aktiivisia työntekijöitä: 15 800 (2022)
  • Työkohteita: 3 200 (2022)
  • Uusia rekrytointeja vuodessa: yli 9000 (2022)
  • 5,5 miljoona tehtyä työtuntia (2022)
  • Suurimmat toimialamme ovat sosiaali- ja terveydenhuolto, varhaiskasvatus, opetus sekä palvelualat
  • Yleisimpiä työkohteitamme ovat sairaalat, ikäihmisten palveluiden kohteet, terveysasemat, päiväkodit ja koulut

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Kaarina Liimatainen

Johtaja, asiakaskokemus ja myynti +358 40 705 5843