Tietoa Seuresta

Tehtävänä toimiva työ, visiona mielekäs elämä – Sitä Seure on.

Seure on voittoa tavoittelematon henkilöstöpalveluyhtiö, joka turvaa kaupunkilaisten palveluja pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla. Välitämme työvoimaa yhden päivän sijaisuuksista aina kuukausien mittaisiin työsuhteisiin. Työvoiman vuokrauksen lisäksi autamme asiakkaitamme myös muissa henkilöstöasioissa, kuten rekrytoinnissa ja henkilöstöresurssien optimoinnissa.

Toimimme Helsingin, Espoon, Vantaan ja Kauniaisten kaupunkien, HUS:n sekä Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen ja Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen alueilla.

Perustehtävämme on työvoiman saatavuuden varmistaminen. Sovitamme tehtäviä ja työntekijöitä yhteen, rekrytoimme ja hoidamme työntekijöidemme työsuhdeasioita päivittäin. Samalla teemme yhteistyötä asiakkaidemme kanssa, kehitämme teknologioita vapaiden työtehtävien ja työntekijöiden kohtaamisen helpottamiseen, hyödynnämme dataa saatavuuden optimoimiseksi ja kehitämme digitaalisia palveluja asiakkaillemme ja työntekijöillemme.

Olemme epätyypillisten työsuhteiden asiantuntija. Tunnemme keikkailijamme ja luomme heille parempia, yksilöllisempiä urapolkuja.

Teemme aktiivista yhteistyötä asiakkaidemme kanssa johdosta työkohteiden tilaaja-asiakkaisiin. Kehitämme toimintaamme ja prosessejamme yhdessä asiakkaidemme kanssa ja samalla luomme paitsi suuria muutoksia, myös uusia rohkeita toimintatapoja arkea helpottavia ratkaisuja.

Yhtiömuotomme vuoksi tarjoamme palveluja ainoastaan omistaja-asiakkaillemme.

Seure tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia

Eniten välitämme työntekijöitä varhaiskasvatukseen, sosiaali- ja terveydenhuoltoon, kouluihin sekä palvelualoille. Yleisimpiä työtehtäviämme ovat lähihoitaja, sairaanhoitaja, varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, koulunkäynninohjaaja, kokki sekä ruokapalvelutyöntekijä.

Seurelaiset työskentelevät asiakkaidemme kohteissa, muun muassa sairaaloissa, terveysasemilla, päiväkodeissa, palvelutaloissa, kotihoidossa sekä kouluissa.

Luotettava työnantaja

Tunnemme työntekijöidemme tarpeet ja tarjoamme luotettavan palkan ja mahdollisuuksia urapolkuihin. Hoidamme työnantajavelvollisuutemme ja työntekijöidemme työsuhdeasiat aina ammattitaidolla.

Lue Seuresta työnantajana.

Sisäinen ilmoituskanava

Seurella on käytössä EU-direktiivin vaatimusten mukainen sisäinen ilmoituskanava eli Whistleblowing -kanava. Sisäisen ilmoituskanavan kautta työntekijät, asiakkaat ja sidosryhmät voivat ilmoittaa nimettöminä väärinkäytösepäilyistään tai yleisten toimintaperiaatteiden vastaisesta toiminnasta Seuressa.

Lue lisää sisäisestä ilmoituskanavasta.

Seure Henkilöstöpalvelut lyhyesti

  • Perustettu vuonna 1990
  • Omistajat: Helsingin kaupunki, Espoon kaupunki, Vantaan kaupunki, HUS-kuntayhtymä, Kauniaisten kaupunki, Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue, Vantaan ja Keravan hyvinvointialue, Vantaan Tilapalvelut, Koulutuskuntayhtymä Omnia sekä Espoo Catering Oy
  • Liikevaihto: yli 146,9 miljoonaa euroa (2022)
  • Aktiivisia työntekijöitä: 15 800 (2022)
  • Työkohteita: 3 200 (2022)
  • Uusia rekrytointeja vuodessa: yli 9000 (2022)
  • 5,5 miljoona tehtyä työtuntia (2022)
  • Suurimmat toimialamme ovat sosiaali- ja terveydenhuolto, varhaiskasvatus, opetus sekä palvelualat
  • Yleisimpiä työkohteitamme ovat sairaalat, ikäihmisten palveluiden kohteet, terveysasemat, päiväkodit ja koulut

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Kaarina Liimatainen

Johtaja, asiakaskokemus ja myynti +358 40 705 5843