Henkilöstöalan tehtäviin Seuren toimistolle

Monipuolisia henkilöstöalan tehtäviä Seuressa

Seuren toimistolla työskentelevät yli 200 osaajaa varmistavat sujuvan toimintamme joka päivä. Henkilöstöpalveluala työllistää muun muassa henkilöstökonsultteja, HR-koordinaattoreita, myynnin ammattilaisia, asiakasvastaavia, assistentteja sekä eri alojen asiantuntijoita.

Henkilöstövuokrauksen kasvava käyttö on osa työkulttuurin murrosta. Erilaiset työnteon tavat ja työntekijöiden halu itse valita työaikansa ja työkohteensa ovat nykypäivää. Suomessa työntekijöiden tarve kasvaa ja samalla kasvaa tarve joustaville henkilöstöratkaisuille.

Uusi ura henkilöstökonsulttina?

HR-ala kasvaa ja haemme aika ajoin joukkoomme uusia työntekijöitä. Henkilöstökonsultin nimikkeellä meillä työskentelee laajasti osaajia rekrytoinnissa, vuokratyöntekijöiden ja asiakkaiden asiakaspalvelussa sekä työntekijäpalveluissa, jossa hoidetaan muun muassa työntekijöiden työsuhdeasioita.

Henkilöstökonsultiksi voit hakea esimerkiksi HR-tradenomin, henkilöstöhallinnon tradenomin tai liiketalouden tradenomin koulutuksella. Arvostamme kuitenkin erityisesti toimialakokemusta. Meillä uran sosiaali- ja terveydenhuoltoalan henkilöstökonsulttina voi aloittaa esimerkiksi sairaanhoitaja, röntgenhoitaja, terveydenhoitaja, kätilö tai sosionomi. Arvostamme myös hoitotieteen opintoja.

Henkilöstökonsultin uralle valmistaa myös aikaisempi ura esimerkiksi lastentarhanopettajana tai restonomina.

HR-alalla tärkeintä on oikea asenne asiakaslähtöisenä ongelmanratkaisijana, vastuullisuus ja sitoutuneisuus. Sinulla ei siis välttämättä tarvitse olla valmiiksi HR- tai rekrytointitaustaa. Opetamme sinulle henkilöstöpalvelualan kiemurat Seuressa.

Seuressa työskentelee laajasti myös muita asiantuntijoita esimerkiksi esimiehinä, palkanlaskijoina, analyytikkoina ja viestintäammattilaisina.

Työharjoittelulla näköalaa henkilöstöpalvelualaan

Tarjoamme myös harjoittelupaikkoja opiskelijoille. Otamme korkeakouluharjoittelijoita, merkonomiharjoittelijoita ja ammattikorkeakoulujen harjoittelijoita tutustumaan HR-alaan ja muihin aloihin kuten palkanlaskentaan ja viestintään.

Ilmoitamme avautuvista harjoittelupaikoista työpaikkailmoituksissamme.

Seuraa työpaikkailmoituksiamme

Seuraa tarjontaamme sivuillamme ja hae sinua kiinnostaviin tehtäviin. Ilmoitamme hallintohenkilöstön työpaikoista myös LinkedInissä, seuraamalla meitä saat työpaikkamme uutisvirtaasi.

Muista myösNäin kirjoitat hyvän työhakemuksen