Töihin Seuren toimistolle

Monipuolisia henkilöstöalan, asiakaspalvelun ja palvelutuotannon tehtäviä Seuressa

Seuren hallintohenkilöstössä työskentelevät yli 200 osaajaa varmistavat sujuvan toimintamme joka päivä. Erilaisissa HR-tehtävissä toimii asiantuntijoita, ammattilaisia ja koordinaattoreita, joiden tehtävät voivat olla esimerkiksi asiakaspalvelua, dokumenttien käsittelyä ja rekrytoinnin tehtäviä, kuten haastatteluja ja hakemusten käsittelyä.

Joukkoomme kuuluu lisäksi myynnin ja asiakkuuksien hoidon ammattilaisia, esihenkilöitä, kehittäjiä, palveluiden ja tuotannon osaajia, analyytikkoja, markkinoinnin ja viestinnän taitajia, palkanlaskennan ja taloushallinnon ammattilaisia sekä muita eri alojen asiantuntijoita.

Uusi ura Seuressa

Seuressa tärkeintä on oikea asenne asiakaslähtöisenä ratkaisujen löytäjänä, vastuullisuus sekä positiivinen ja innostunut ote omaan työhön ja sen kehittämiseen. Henkilöstöalan tehtäviin emme edellytä tiettyä koulutusta tai työkokemusta. Tehtäviin voit hakea esimerkiksi kaupallisella koulutuksella. Arvostamme kokemusta Seuren toimialoilta sekä asiakaspalvelun osaamista ja henkilöstöpalveluiden tuntemusta.

Työharjoittelulla tai opinnäytetyöllä näköalaa henkilöstöpalvelualaan

Tarjoamme opiskelijoille aika-ajoin harjoittelupaikkoja ja mahdollisuuksia opinnäytetyön tekemiseen. Otamme eri koulutusohjelmien harjoittelijoita tutustumaan HR-alaan ja muihin tehtäviin, kuten palkanlaskentaan. Kerro kiinnostuksestasi harjoitteluun tai opinnäytetyön tekemiseen avoimen hakemuksen kautta.

Seuraa työpaikkailmoituksiamme

Seuraa tarjontaamme sivuillamme ja hae sinua kiinnostaviin tehtäviin. Ilmoitamme hallintohenkilöstön työpaikoista myös LinkedInissä, seuraamalla meitä saat työpaikkamme uutisvirtaasi.

Tutustu seurelaisiin

Työelämä ei ole vakio. Työn pitää tarjota joustoa eri elämäntilanteisiin ja tarpeisiin, ja erityisesti keikkatyö Seuren kautta tarjoaa siihen mahdollisuuden. Haluamme varmistaa, että keikkalaisillamme on vapaus valita itselleen sopiva työmuoto, työkohteet ja työvuorot mutta myös, että heillä on varmuutta arjessaan luotettavan työnantajan muodossa. Asiakkaitamme autamme löytämään oikeat tekijät työlle.