Töihin Seuren toimistolle

Monipuolisia henkilöstöalan, asiakaspalvelun ja kehittämisen tehtäviä Seuressa

Työelämä ei ole vakio. Työn pitää tarjota joustoa eri elämäntilanteisiin ja tarpeisiin, ja erityisesti keikkatyö Seuren kautta tarjoaa siihen mahdollisuuden tuhansille pääkaupunkiseutulaisille päivittäin. Seuren toimistohenkilöstössä työskentelevät yli 200 osaajaa varmistavat sujuvan toimintamme joka päivä.

Henkilöstöala työllistää muun muassa HR-palveluammattilaisia ja -koordinaattoreita, joiden tehtävät voivat olla esimerkiksi asiakaspalvelua, dokumenttien käsittelyä ja rekrytoinnin tehtäviä, kuten haastatteluja ja hakemusten käsittelyä. Joukkoomme kuuluu lisäksi myynnin ammattilaisia, asiakasvastaavia, esihenkilöitä, kehittäjiä, analyytikkoja, palkanlaskennan ja taloushallinnon ammattilaisia sekä muita eri alojen asiantuntijoita.

Uusi ura Seuressa

Henkilöstöalan tehtäviin voit hakea esimerkiksi HR-tradenomin, henkilöstöhallinnon tradenomin tai liiketalouden tradenomin koulutuksella. Arvostamme kuitenkin erityisesti toimialakokemusta. Meillä uran sosiaali- ja terveydenhuoltoalan HR-ammattilaisena voi aloittaa esimerkiksi sairaanhoitaja, röntgenhoitaja, terveydenhoitaja, kätilö tai sosionomi. Arvostamme myös hoitotieteen opintoja. Alalle valmistaa myös aikaisempi ura esimerkiksi lastentarhanopettajana tai restonomina.

Vuokratyöntekijöidemme ja tilaaja-asiakkaittemme pulmissa auttavat asiakaspalveluamme. Asiakaspalvelun ammattilaisen tehtäviin voit hakea esimerkiksi muutaman vuoden kokemuksella asiakaspalvelusta. tärkeintä on positiivinen asenne ja halu ja kyky hoitaa asiat kerralla kuntoon.

Seuressa tärkeintä on oikea asenne asiakaslähtöisenä ongelmanratkaisijana, vastuullisuus ja sitoutuneisuus.

Työharjoittelulla näköalaa henkilöstöpalvelualaan

Tarjoamme aika-ajoin myös harjoittelupaikkoja opiskelijoille. Otamme korkeakouluharjoittelijoita, merkonomiharjoittelijoita ja ammattikorkeakoulujen harjoittelijoita tutustumaan HR-alaan ja muihin aloihin, kuten palkanlaskentaan ja viestintään.

Jos olet opiskelija ja olet kiinnostunut tekemään lopputyön Seurelle, voit ottaa meihin yhteyttä.

Seuraa työpaikkailmoituksiamme

Seuraa tarjontaamme sivuillamme ja hae sinua kiinnostaviin tehtäviin. Ilmoitamme hallintohenkilöstön työpaikoista myös LinkedInissä, seuraamalla meitä saat työpaikkamme uutisvirtaasi.

Tilaa Seuren uutiskirje, niin saat noin kerran kuukaudessa tietoa valitsemiltasi aloilta sekä uusimmat työpaikkailmoituksemme.